понеділок, 22 квітня 2013 17:43

У "Динамо" готові регулярно платити штраф за відмову спілкуватися з телеканалом "Футбол"

У "Динамо" готові регулярно платити штраф за відмову спілкуватися з телеканалом "Футбол"
Ігор Суркіс заборонив динамівцям спілкуватися з телеканалом "Футбол". Фото: proc.com.ua

Віце-президент київського "Динамо" Олексій Семененко заявив, що представники "біло-синіх" і надалі не будуть спілкуватися з журналістами телеканалу "Футбол".

"Чому це сталося? Вважаю, що це внутрішні відносини між "Динамо" і телеканалом "Футбол ". Але, думаю, у людей, які постійно дивляться передачу "Великий футбол" на каналі Україна, який до каналу "Футбол" має саме пряме відношення, не виникло запитань з приводу того, чому Олег Блохін відмовився розмовляти.

І, до речі, чомусь ніхто не запитує, чому футболістам та іншим представникам донецького "Шахтаря" заборонено спілкуватися з журналістами газети "Команда", однієї з найпопулярніших в нашій країні. У своєму оці люди смітинки чомусь не бачать", - говорить Семененко.

За словами віце-президента "Динамо", київський клуб готовий і далі платити штрафи за відмову своїх гравців і тренерів давати післяматчеві коментарі телеканалу "Футбол".

"Ми готові й надалі виплачувати дану суму. Але не виключено, що наші відносини з "Футболом" покращаться. Наприклад, Іван Ургант нещодавно сказав дурість в ефірі. Але потім він вибачився. І цього, в деякій мірі, було достатньо", - підкреслив Семененко.

Нагадаємо, що після матчу 25-го туру української Прем'єр-ліги проти "Зорі" головний тренер "Динамо" Олег Блохін відмовився від післяматчевого флеш-інтерв'ю телеканалу "Футбол", пояснивши це забороною вищого керівництва.

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" готові регулярно платити штраф за відмову спілкуватися з телеканалом "Футбол"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути