четвер, 17 березня 2016 00:45

Туринська драма на "Альянц Арені". "Баварія" нокаутувала "Ювентус" в екстра таймі і вийшла до чвертьфіналу ЛЧ
10

Фото: reuters.com

Мюнхенська "Баварія" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів здолала "Ювентус" з рахунком 4:2 і вийшла в чвертьфінал турніру. Перший матч цих суперників, що проходив в Турині, завершився внічию - 2:2. Основний час мюнхенського матчу завершився з аналогічним результатом і гра перейшла в додатковий час.

"Ювентус" чудово провів перший тайм. В обороні туринці не дозволяли господарям практично нічого, а в атаці вони скористалися помилками мюнхенців і забили два м'ячі. Перший гол на 6-й хвилині зустрічі забив Поль Погба, який скористався неузгодженими діями "Баварії" в обороні. Другий м'яч на 28-й хвилині забив Хуан Куардадо. Колумбієць отримав м'яч на підступах до воріт після приголомшливого проходу Альваро Мората і подвоїв перевагу гостей. Перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь "Ювентуса" і німецькі вболівальники свистом проводжали свою команду, яка йшла в підтрибунні приміщення. За такого рахунку до наступного раунду виходили саме гості.

У другому таймі "Баварія" також довгий час не могла створити небезпеку біля воріт суперника. Підібрати ключі до оборони туринців вдалося лише на 73-й хвилині, коли Роберт Левандовські скоротив відставання в рахунку. І вже в доданий до другого тайму час німецька команда змогла врятуватися. Найважливіший гол забив Томас Мюллер. Німецькому гравцеві в цьому допомогли колишні футболісти "Ювентуса" - Артуро Відаль відняв м'яч, а Кінгслі Коман виконав точну подачу. "Баварія" зрівняла рахунок і перевела гру в додатковий час.

У додатковий час впевненіше виглядали господарі, які зберегли більше сил. У підсумку, їх перевага реалізувалося в два забиті м'ячі.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. 2-й матч

Баварія (Мюнхен, Німеччина) - Ювентус (Турин, Італія) - 4:2 (дч)

Голи: Погба, 5 (0:1); Куадрадо, 28 (0:2); Левандовскі, 73 (1:2); Мюллер, 90 + 1 (2:2); Алькантара, 108 (3:2); Коман, 110 (4:2).

Попередження: Кімміх, 43; Відаль, 48; Левандовські, 51; Алькантара, 109; Бернат, 112 - Хедіра, 29; Мората, 38; Ліхтштайнер, 48; Бонуччі, 53; Куадрадо, 71; Перейра, 103; Стураро, 112.

Нагадаємо, в іншому матчі "Барселона" не залишила шансів лондонському "Арсеналу".

Зараз ви читаєте новину «Туринська драма на "Альянц Арені". "Баварія" нокаутувала "Ювентус" в екстра таймі і вийшла до чвертьфіналу ЛЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути