середа, 08 червня 2016 11:40

Тотті проведе "один останній сезон" у "Ромі"

Тотті проведе "один останній сезон" у "Ромі"
Франческо Тотті стане технічним директором "Роми" після завершення кар'єри

Нападник і багаторічний капітан італійського футбольного клубу "Рома" Франческо Тотті подовжив контракт з "вовками", повідомляють на сайті команди.

Нова угода між гравцем і клубом розрахована на "один останній сезон", йдеться в повідомленні.

ЗМІ інформували, що за умовами угоди 39-річний Тотті продовжить виступати за "Рому" протягом ще одного сезону, після чого увійде до адміністративного штату клубу.

Сам Тотті заявив, що підписав контракт футболіста на рік, а потім упродовж шести років буде техдиректором "Роми".

Після того як у січні команду очолив Лучано Спаллетті, Тотті став рідше проходити до складу команди. Форвард заявив, що не зможе залишатися у клубі, якщо отримуватиме мало ігрового часу. Він звинуватив тренера в "нестачі поваги". Після цієї заяви Спаллетті виключив нападника з заявки на матч чемпіонату Італії із "Палермо", проте потім заявив, що у нього немає ніяких проблем з Тотті.

"У пробитті пенальті немає нічого легкого. Ворота здаються дуже маленькими" - Тотті

До цього у ЗМІ з'явилася інформація про можливий перехід гравця в один із клубів північноамериканської MLS. Також повідомляли про інтерес до нього англійського "Лестера". Стверджували, що Спаллетті вже розповів керівництву "Роми", що покине свою посаду, якщо Тотті запропонують подовжити контракт.

Вихованець "Роми" Тотті дебютував за основну команду в 1993 році. В цілому форвард з'являвся на полі у футболці "Роми" більш як 700 разів і забив близько 300 м'ячів. Разом із командою він ставав чемпіоном Італії, двічі вигравав Кубок і Суперкубок країни. У складі збірної Італії 2006-го став чемпіоном світу. У сезоні, що завершився, провів за "Рому" 15 ігор і забив 5 голів.

Зараз ви читаєте новину «Тотті проведе "один останній сезон" у "Ромі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути