неділя, 22 жовтня 2017 22:23

"Тактична гра": наставник "Шахтаря" відреагував на нічию з "Динамо"

"Тактична гра": наставник "Шахтаря" відреагував на нічию з "Динамо"
"В цей момент я зовсім не хвилююся про свій контракт" - Паулу Фонсека

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував нульову нічию в матчі з київським "Динамо". Команди зіграли сьогодні у Києві, але не змогли відкрити рахунок.

"Це була дуже тактична гра, де не було великої небезпеки біля обидвох воріт. У цьому матчі тільки одна команда хотіла перемогти. Ми приїхали на домашній стадіон "Динамо" з бажанням перемогти. Суперник вичікував нашої помилки і більшість часу проводив на своїй половині поля.

Всі бачили, що ми були кращими. Дуже важко зламувати оборону суперника, коли команда весь час захищається. Я абсолютно незадоволений сьогоднішньої грою. Ми приїхали сюди перемогти.

Цей матч був не легким для арбітра. Було дуже багато фолів. Зараз мені важко оцінити момент з грою рукою Богдана Бутка. Кажу це абсолютно щиро. Як тільки вийду звідси, то перегляну момент на відео.

Мабуть, це найменш яскравий наш матч проти "Динамо". Ми завжди прагнемо грати у відкритий футбол. В сьогоднішньому матчі не було ентузіазму. Для тих хто дивився матч, він виглядав нудним.

В цей момент я зовсім не хвилююся про свій контракт. Він закінчується не в кінці цього року, а наприкінці сезону. Мої думки зараз тільки з "Шахтарем". Які новини б зараз не виходили, але я своє рішення прийму наприкінці сезону. Я буду в тому місці, де мені будуть раді і де буде краще для моєї кар'єри. Але про це ми поговоримо наприкінці сезону", - зазначив Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Динамо" голів не забили

Після 13 турів лідером прем'єр-ліги є "Шахтар" - 32 очки. "Динамо" знаходиться на другій позиції — 25 пунктів.

В наступному турі "Шахтар" у Харкові зіграє проти "Сталі", а "Динамо" проведе виїзний матч з "Карпатами".

Зараз ви читаєте новину «"Тактична гра": наставник "Шахтаря" відреагував на нічию з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути