четвер, 26 травня 2011 09:39

Суркіс пообіцяв у наступному сезоні зовсім інше "Динамо"

Суркіс пообіцяв у наступному сезоні зовсім інше "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував матч "Динамо" проти "Шахтаря" у фіналі Кубка України, попутно торкнувшись результати минулого сезону.

- Підсумки сезону, природно, невтішні, тому що все, що декларували, ми не виконали, - каже Ігор Михайлович. - Зайняли друге місце в чемпіонаті, не виграли Кубок, не вийшли у фінал Ліги Європи. Але треба згадати, як сезон починався і те, що відбулася зміна головного тренера. Сподіваюся, що, посилившись, наступний сезон ми проведемо значно краще, ніж цей.

- Раніше Ви говорили, що цей матч може дати Вам їжу для роздумів...

- Цей матч для "Динамо" і "Шахтаря" - виставковий. Сьогодні "Шахтар" по праву - чемпіон і володар Кубка. Він привітав себе з 75-річчям клубу. І я їх вітаю. Вони заслужили цю перемогу, на полі була хороша чоловіча гра. Можливо, "Шахтарю" більше пощастило. За рахунку 0:1 м'яч міг потрапити не в штангу, а у ворота. Тоді ми, можливо, стали б свідками додаткового часу. Але у футболі немає умовного способу. "Шахтар" переміг, з чим я їх і вітаю. Природно, команда і головний тренер повинні зробити висновки, і до нового сезону забути все погане, тому що життя продовжується. Не можна постійно зациклюватися як на успіхах, так і на невдачах. Треба йти вперед.

- Чи не була сьогодні гра дуже грубою?

- Ці ігри завжди проходять у такому ключі. Команда, що намагається якимось чином виправдати своє безсилля. Ні в якому разі не виправдовую дії Мілевського, але це нерви, це емоції, і футбол складається з цього. Ще раз "Шахтар" з перемогою! А ми в наступному сезоні будемо зовсім іншими. Я це обіцяю!

Нагадаємо, що в середу, 25 травня, у фінальному матчі розіграшу Кубка України донецький "Шахтар" обіграв київське "Динамо" - 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс пообіцяв у наступному сезоні зовсім інше "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути