середа, 06 квітня 2016 19:54

Суркіс має оштрафувати гравців "Динамо" на велику суму

Суркіс має оштрафувати гравців "Динамо" на велику суму

Чемпіон і володар Кубка країни - київське "Динамо" - поступилося в Олександрії одноіменній команді 0:1 і припинило боротьбу в розіграші Кубка України. Матч став найгіршим для "Динамо" за дворічний період роботи Сергія Реброва на посаді головного тренера. Як так сталося?

"Динамо" зарано вважати себе класною командою. Навесні кияни не провели жодної скільки-небудь якісної гри. В Олександрії динамівці грали в пас на рівні команди із п'ятого англійського дивізіону. В найкращому випадки чемпіони могли віддати три-чотири точних передачі. За всю гру "Динамо" створило дві небезпечні нагоди. Господарі мали їх значно більше.

Другий склад киян показав брак резерву для "основи". Невідомо, що роблять у "Динамо" такі гравці, як Петровіч. Людина не працює ні в обороні, ні в атаці. Голкіпер Рибка не може претендувати на місце в основі, якщо пропускає голи безпосередньо із кутового.

Сергій Рибалка найбільше винен у поразці. Ключовий центральний півзахисник "Динамо" не продемонстрував на полі нічого окрім грубості й був справедливо вилучений з поля. Удесятьох кияни спромоглися на один момент за 40 хвилин гри.

Вболівальники не зрозуміють Ігоря Суркіса, якщо він не оштрафує команду на велику суму. Виліт із Кубку від провінційної "Олександрії", бюджет якої удвадцятеро менший за динамівський – це ганьба, якій немає виправдання.

За два місяці до старту Євро "Динамо" ніяк не знайде свою гру. Якщо Гармаш та Рибалка діятимуть так само й надалі, то збірна матиме серйозні проблеми з організацією гри.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс має оштрафувати гравців "Динамо" на велику суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути