субота, 19 квітня 2014 15:26

Суперником Повєткіна після Володимира Кличка може знову стати українець

Суперником Повєткіна після Володимира Кличка може знову стати українець
Глазков може стати наступним суперником Повєткіна. Фото: boxing.ru

Наступним суперником Олександра Повєткіна може стати українець В'ячеслав Глазков.

"Надійшла пропозиція буквально два дні тому від промоутерської компанії Повєткіна провести з ним бій на початку червня. Отже подивимося. Звичайно, було приємно стати чемпіоном, ще приємніше, коли оголосили мене переможцем і почув місто Луганськ, адже трансляція йшла на весь світ. В серце навіть трохи защемило", - сказав боксер.

Віце-президент промоутерської компанії Кирила Пчельникова, яка веде справи Глазкова разом з Main Events, Микола Бакланов сказав, що говорити про проведення цього поєдинку зарано: "Це дуже цікавий поєдинок, і ми зацікавлені в тому, щоб він зрештою відбувся. Олександр і В'ячеслав входять до десятки кращих боксерів, тому цей поєдинок був би цікавий любителям боксу по всьому світу".

Нагадаємо, В'ячеслав не так давно побив польського ветерана Томаша Адамека. Перемога дозволила йому завоювати пояс чемпіона Північної Америки за версією IBF.

В'ячеслав Глазков є призером Олімпійських ігор, а в 2009 році почав кар'єру на професійному ринзі. У його активі 17 перемог (11 нокаутом і одна нічия).

Повєткін ж не виходив на ринг з моменту програшу Володимиру Кличку 5 жовтня 2013 року. Всього в профі він провів 27 поєдинків (26 перемог, 18 нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «Суперником Повєткіна після Володимира Кличка може знову стати українець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути