пʼятниця, 26 березня 2010 12:27

Суперника Віталія Кличка назвали чужим іменем

Суперника Віталія Кличка назвали чужим іменем

Німецька журналістка назвала чужим ім"ям польського боксера-важковаговика Альберта Сосновського, який 29 травня проведе бій з українцем Віталієм Кличком.

На прес-конференції за участю обох спортсменів журналістка переплутала Сосновського з іншим відомим польським боксером Томашем Адамеком, пише видання "Спорт-Экспресс".

Задаючи питання Сосновському, журналістка звернулася до нього "гер Адамек". Яке продовження отримала ця історія, не повідомляється.

Що стосується Кличка, то, як зазначає "Спорт-Экспресс", на прес-конференції він був у доброму настрої. Відповідаючи на питання про те, чи буде він продовжувати співпрацю з тренером Фріцем Здунеком, українець сказав: "А як же, він знає моє тіло краще, ніж дружина".

Бій Кличко - Сосновський відбудеться 29 травня в німецькому Гельзенкірхені на арені футбольного клубу "Шальке". У цьому поєдинку український боксер буде захищати титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

За матеріаламиЛента

Зараз ви читаєте новину «Суперника Віталія Кличка назвали чужим іменем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути