понеділок, 10 жовтня 2016 14:18

"Сумно, що Ігуаїн перейшов до "Ювентуса", але я його не звинувачую" - Марадона

"Сумно, що Ігуаїн перейшов до "Ювентуса", але я його не звинувачую" - Марадона
Фото: forzajuve.ru

Колишній нападник "Наполі" і збірної Аргентини Дієго Марадона не вважає земляка Гонсало Ігуаїна "грішником" через його перехід до туринського "Ювентусу".

Про це зірковий форвард 80-х розповів у інтерв'ю football-italia.net.

Нагадаємо, раніше, коли Ігуаїн тільки переходив в "Наполі", Марадона сказав наступне: "Справжній аргентинець не грає за "Ювентус".

"Як уболівальник "Наполі", мені сумно від того, що Гонсало перейшов в стан прямого конкурента в особі "Ювентуса". Але не можна звинувачувати в цьому одного лише гравця. У футболіста є свої власні зобов'язання, винними тут завжди є бізнесмени. Ніхто не думає про фанатів. Сумно, що ФІФА продовжує ігнорувати подібні факти.

Адвокат Аньєллі залицявся до мене так само, як чоловіки залицяються до жінок. Він сказав, що запропонував за мене Ферлаіно 100 млрд лір, і залишилася справа тільки за мною, мені потрібно було поставити свій підпис в чеку. Я відповів, що ніколи не зможу зробити цього, оскільки таким чином ображу неаполітанців, я відчував себе одним з них, і я не міг носити в Італії будь-яку іншу форму, крім "Наполі", - сказав Марадона.

Нагадаємо, форвард "Наполі" Гонсало Ігуаїн перейшов до "Ювентуса", підписавши з клубом п'ятирічний контракт. Сума трансферу склала 94 млн євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" запропонував 60 млн євро за Ігуаїна

Зараз ви читаєте новину «"Сумно, що Ігуаїн перейшов до "Ювентуса", але я його не звинувачую" - Марадона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути