понеділок, 24 серпня 2015 23:51

"Шукаємо дурнів, що куплять автографи" - як "Рапід" зустрічали у Львові
18

Віденський "Рапід" до Львова прибув напередодні матчу-відповіді із "Шахтарем" близько опівдні. Команда розмістилася в одному з готелів у центрі міста, неподалік площі Ринок.

 
 
 

Незадовго до прибуття гравців, біля входу до готелю чергують близько десяти львівських уболівальників, мисливців за автографами. В руках – папки з файлами і дуже якісними фотографіями лідерів австрійської команди.

Гравці, яким наразі далеко до слави Мессі або Ібрагімовича, охоче розписуються на власних зображеннях.

 
 
 
 
 

"Фани "Рапіду"? Лише клубу "Карпати" та збірної України. Ось збираємо автографи на продаж. Кому продати? Тому дурню, який захоче це купити", - жартує львів'янин Андрій.

"Хто виграє? Та звичайно ж "Шахтар". Добре, коли в нас Ліга Чемпіонів", - додає він.

У самому "Рапіді" не втрачають надії здобути прийнятний для себе результат на "Львів Арені"

"Третій раз за такий короткий період граємо в одній країні. Це, звичайно, цікаво. Завтра зробимо все, щоб перемогти. Вважаємо, що можемо цього досягти, не дивлячись на те, що "Шахтар" - дуже сильна команда. Вона розумно атакує і контролює свої сили. Але ми будемо створювати ситуації, щоб був шанс забити. І будемо намагатися скористатися цим шансом", - каже перед матчем капітан віденців Штефан Хоффман.

Рецептом перемоги над "гірниками" поділився наставник австрійців Зоран Баришич.

"Головне - те, де і коли ми посядемо мячем. Важливо контролювати момент, коли "Шахтар" переходить від оборони до нападу. Зробимо все, щоб досягти успіху", - каже він.

Тренера попросили прокоментувати суддівство у віденському матчі, згадавши слова Луческу, які лунали перед цим.

"Були спірні ситуації, коли суддя показав дві жовті картки. Але в цілому вважаю, що суддівство було чесним", - каже він.

 

Передматчеве тренування для австрійців не обійшлося без підтримки. Хор уболівальників "Рапіда" розташувався на одному з секторів, які раз по раз встравали і співали оди своїм улюбленцям.

Організм останніх ніби відчував, що наступного дня тут, скоріш за все, чекає спекотний прийом від львівських уболівальників. Не дивно, що він потребував води, ще й у чималій кількості.

 
 
 
 
 

Нагадаємо, матч-відповідь плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" та віденським "Рапідом" відбудеться 25 серпня на "Львів Арені". Початок – о 21:45. Телетрансляція – ТРК "Україна". Текстову онлайн-трансляцію проведе наш сайт.

Нагадаємо, зустріч у Відні завершилася мінімальною перемогою "Шахтаря" з рахунком 1:0.

Зараз ви читаєте новину «"Шукаємо дурнів, що куплять автографи" - як "Рапід" зустрічали у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути