середа, 14 вересня 2011 10:25

"Суддя нам нашкодив" - гравці "Шахтаря" про матч з "Порту"

"Суддя нам нашкодив" - гравці "Шахтаря" про матч з "Порту"

Гравці "Шахтаря" прокоментували поразку від "Порту" в стартовому матчі групового раунду Ліги Чемпіонів.

Вілліан: Суддя нашкодив "Шахтарю". Спершу він не зарахував наш гол, стверджуючи, що в тому моменті була рука. А потім арбітр занадто жорстоко покарав нашого футболіста, вилучивши його з поля. Після цієї червоної картки все ускладнилося, а при повних складах була рівна гра. "Порту" - дуже сильна команда, тому ми багато захищалися, сподіваючись на контратаки.

Луїс Адріано: Суддя вилучив двох футболістів нашої команди і, звичайно ж, вплинув на хід матчу. Коли ми грали 11 на 11, то це був нормальний футбол. Коли ми діяли удев'ятьох проти повного складу "Порту", ??то це була вже не гра. Але нам потрібно підняти голови і думати про наступні матчі.

Дмитро Чигринський: Було дуже непросто грати вдесятьох з середини першого тайму. Суперник дуже активно перекривав всі зони, і контролювати гру було вкрай складно. Вони ж постійно збільшували тиск. Прикро, що на самому початку другого тайму пропустили, доводилося грати в першу чергу з думками про атаку, завжди тримати попереду трьох вільних футболістів, щоб вони йшли в контратаку. А це було непросто.

Олександр Рибка: Дуже важко грати, коли в команди вісім польових футболістів. Важка гра, і ми віддали їй багато сил. Будемо дивитися відео, хлопці кажуть, що не зарахували чистий гол. Складно зараз щось говорити, якось коментувати. Витрачено багато емоцій, будемо намагатися відновитися, готуватися до наступних матчів. Рукавички? Вони не винні. Не виручив - що тут ще сказати. А кулаки... Площа долонь більша, ніж у кулаків. Вилучення вдарило психологічно по команді. Ми намагалися не пропустити відразу після вилучення і протрималися до перерви. Але досягти позитивного результату не змогли, яким по такій грі можна було б вважати і нічийний. Не хочу коментувати суддівство. Є люди, які відповідають за це, думаю, що вони розберуться.

Нагадаємо, у вівторок, 13 вересня, в стартовому матчі групового раунду Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" на виїзді поступився португальському "Порту" - 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Суддя нам нашкодив" - гравці "Шахтаря" про матч з "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути