неділя, 21 лютого 2016 20:56

"Штутгарт" Кравця поділив очки із суперником "Шахтаря"

"Штутгарт" Кравця поділив очки із суперником "Шахтаря"
Артем Кравець вийшов на заміну на 67-й хвилині поєдинку

Футболісти "Штутгарта" на виїзді зіграли внічию з "Шальке" і продовжили свою безпрограшну серію у чемпіонаті Німеччини, повідомляє "Р-Спорт".

Недільний матч 22-го туру, що пройшов у Гельзенкірхені, завершився з рахунком 1:1. На гол Юнеса Беланда (14-а хвилина) гості відповіли точним ударом Мартіна Харніка (74).

"Штутгарт" не програє протягом восьми турів і з 28 очками вийшов на 11-е місце, "Шальке" набрав 34 бали і займає шосте місце у турнірній таблиці.

Український форвард "Штутгарта" Артем Кравець вийшов на заміну на 67-й хвилині поєдинку проти суперника "Шахтаря" у Лізі Європи.

25-го лютого "гірники" зіграють з "Шальке" матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи. У Львові команди голів не забили – 0:0.

"Шальке" - "Штутгарт" - 1:1

Голи: Юнес Беланда, 14 (1:0). Харнік, 74 (1:1).

"Шальке": Ферманн, Матіп, Колашинац, Жуніор Кайсара, Нойштедтер, Юнес Беланда (Аого, 85), Гайс, Горецка, Шепф, Ерік Максім Шупо-Мотінг (Сане, 22), Хунтелар (Ді Санто, 71).

"Штутгарт": Титонь, Інсуа, Шваб, Нідермайєр, Гентнер, Гросскройц, Дідаві (Максим, 62), Рупп, Дьє (Харнік, 71), Костич, Вернер (Кравець, 67).

Зараз ви читаєте новину «"Штутгарт" Кравця поділив очки із суперником "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути