понеділок, 09 липня 2012 18:57

"Штраф 500 доларів? Лобановський би прибив без усяких санкцій"- Леоненко

"Штраф 500 доларів? Лобановський би прибив без усяких санкцій"- Леоненко
Леоненко: "Нам платили за принципом" виграв - отримай ". Не так, як зараз". Фото: faeri.ru

Екс-форвард "Динамо" і збірної України Віктор Леоненко сумнівається, що встановлені керівництвом біло-синіх штрафи для футболістів матимуть належний ефект, оскільки рівень зарплат дозволяє без проблем перекривати штрафні суми. Про це він сказав у комертарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, бразильський захисник "Динамо" Бетао в своєму Твіттері опублікував фото таблиці штрафних санкцій, затверджених "Динамо" на сезон 2012-2013.

"Краще б Бетао ці суми не виставляв, щоб народ не злити. А взагалі я не розумію, що таке запізнення, в моїй голові навіть такої хрєні немає. Це дитячий садок, тупість. У мене якщо дружина спізнюється, я їду. Все дуже жорстко. А тут, ну як взагалі можна спізнитися, якщо ти живеш на базі? Ось вони потім так і грають. А 500 доларів, це хіба штраф, якщо отримуєш 100-200 тисяч?", - каже Віктор.

"А за мобільні телефони Лобановський вже б прибив. Відразу ж. По ідеї штрафів взагалі бути не повинно. Якщо, звичайно, вони себе вважають професіоналами", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За виплачені Хачеріді штрафи ми могли б купити нового захисника" - Суркіс

Під час перебування гравцем Леоненко не уникав санкцій.

"Мене штрафували за зайву вагу, я ж хлопець великий. Точніше, не штрафували, оскільки відразу доводилося забивати і все прощалося", - сказав він.

Порівняв рівень доходів свого покоління і нинішнього.

"У наш час хтось отримував і по 800 доларів, я трохи більше. Але нам платили за принципом "виграв - отримав". А зараз на хрін не треба нічого робити з такими сумами в контракті, як у них. Посміявся собі і все, квартира у тебе вже, вважай, є. А в мій час за 500 доларів ти б квартиру не купив. Тоді треба було збирати, відмовляти собі в чомусь. Я, наприклад, в борги влазив заради машини за 30-40 тисяч."

За гру в карти в день матчу встановлений штраф 1000 доларів.

"Ми в радянські часи грали, в Конча-Заспі в тому числі. У нас черга була. Я навіть придумав вищу, першу лігу. Картярів. Ковтун непогано грав, Лужний. Але в день гри, звичайно, ніхто собі ігор не дозволяв.

В тюменському "Геолозі" так взагалі цілодобово грали, незважаючи на те, що по три тренування на день було. Але там здоров'я було море, а зараз тренери скаржаться, що його немає. А все тому, що деяким знижки. Лобановський свого часу ганяв Блохіна, Бессонова, хоча вони свою справу знали. Тим не менш, винятків не було навіть для них. Зараз Кварцяний в Кривому Розі ганяє. А що робити? Треба, щоб людина щось уміла", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Штраф 500 доларів? Лобановський би прибив без усяких санкцій"- Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути