середа, 16 травня 2012 10:21

"Сьомін зробив цей рік найбездарнішим для "Динамо"- Леоненко

"Сьомін зробив цей рік найбездарнішим для "Динамо"- Леоненко
Віктор Леоненко не задоволений станом справ у "Динамо". Фото: faeri.ru

Екс-форвард збірної України Віктор Леоненко розповів про ті команди, які виступили в цьому сезоні нижче своїх можливостей.

"Це, напевно, самий бездарний рік для "Динамо" за останній час. Вважаю, таким його зробив Юрій Сьомін, через помилки якого команда вилетіла з Ліги Європи і провалила Чемпіонат. Нижче своїх можливостей зіграла "Таврія". За логікою, мав бути вище "Дніпро",- зазначив він.

У вильоті "Оболоні", на думку Леоненка, винно керівництво клубу.

"У "Оболоні" сумлінно працював Сергій Конюшенко. У тому, що команда понизилася в класі, на мою думку, винен не тренер, а президент клубу Олександр Слободян. Звільни раніше Сергія Ковальця - і ситуація, не виключено, змінилася б. Хоча і так Конюшенко зробив, здавалося, неможливе - зовсім трохи не вистачило. Те ж стосується "Олександрії", президент якої Микола Лавренко запросив Леоніда Буряка, щоб через місяць-другий з ним попрощатися. М'яко кажучи, дивне рішення",- каже Віктор Євгенович.

Багато претензій і до президента "Карпат" Петра Димінського.

"Спочатку незрозуміло навіщо звільнив Олега Кононова, потім дав Володимиру Шарану місяць для підготовки, кілька турів для розкачки і - до побачення. Зворотний варіант - президент "Іллічівця" Володимир Бойко вчасно звільнив Валерія Яремченка, і гра команда відразу змінилася на краще", - зазначив Леоненко.

Раніше екс-футболіст київського "Динамо" Віктор Леоненко розкритикував ставлення гравців свого колишнього клубу до справи, а також висловив думку, що киянам потрібно повертатися до фірмового динамівському стилю гри. На його думку, "треба купувати інших футболістів, і найголовніше, щоб краї бігли".

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін зробив цей рік найбездарнішим для "Динамо"- Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути