понеділок, 07 травня 2012 12:23

Юрій Сьомін не вважає сезон провальним і просить уболівальників потерпіти

Юрій Сьомін не вважає сезон провальним і просить уболівальників потерпіти
Юрій Сьомін: "Настав час перебудуватися". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін дав інтерв'ю передачі ПроФутбол, в якій пояснив невдалу гру в Луганську проти місцевої "Зорі" (0:0), після якої "Динамо" практично втратило шанси відвоювати собі титул чемпіонів України.

- Звичайно, критика справедлива, раз немає результату. Є такі матчі, які накладають певні обставини. "Зоря" була дуже мотивована, дуже добре побудувала оборонну лінію.

В принципі гра була на одній половині поля, інша справа, що ми не дуже багато моментів створили, але все одно м'яч був усередині штрафного майданчика "Зорі" і практично його не залишав.

Не було результату, але якщо взяти статистику, то наприклад найбільшу кількість передач з флангів у всередину штрафного майданчика суперника було саме в цій грі. ТТД також було найбільше в цій грі. Просто результат визначає все.

- Багатьох здивувало ваше інтерв'ю, в якому ви сказали що претензій до гравців у вас немає...

- По-перше, закінчиться сезон - тоді ми будемо претензії пред'являти, але всередині команди, в роздягальні, це наша внутрішня справа. Я не прихильник того, щоб претензії виносити на суд громадськості.

Я розумію вболівальників, але має бути певне терпіння. Якийсь час і "Шахтар" терпів - коли київське "Динамо" було чемпіоном, але вони змогли перебудуватися. Сьогодні настав час і нам перебудуватися. Але у нас не вистачає достатньої кількості кваліфікованих виконавців, які могли б з моменту вичавити максимум.

Ми повинні підібрати на окремі позиції більш кваліфікованих гравців. Напевно, хтось повинен і піти з команди. Є група гравців, від якої "Динамо" потрібно звільнятися, і, звичайно, потрібна свіжа кров. Їхні проблеми з контрактами треба вирішувати. Є гравці, які себе вичерпали - і у фізичному плані, і по здоров'ю, і в мотивації.

- Уболівальники називають цей сезон провальним для "Динамо".

- Я б не називав сезон провальним. Виховуються гравці, які потрапляють в національні збірні, команда виграла Суперкубок, завоювала друге місце з великим відривом, яке ще треба було завоювати.

У мене буде зустріч з президентом. Одна справа - моя думка, інша справа, слово президента, господаря клубу.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Сьомін не вважає сезон провальним і просить уболівальників потерпіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути