понеділок, 23 січня 2012 18:37

"Карпати" Шарану доведеться ліпити з нуля. Головне - щоб президент не заважав"- Леоненко

"Карпати" Шарану доведеться ліпити з нуля. Головне - щоб президент не заважав"- Леоненко

Екс-форвард "Динамо" і збірної України Віктор Леоненко не розуміє позицію керівництва "Олександрії" в питанні звільнення Володимира Шарана. І впевнений, що в "Карпатах" на тренера чекають величезні труднощі в процесі створення нової команди.

- Володю вже привітав,-сходу відрапортував Віктор у коментарі Gazeta.ua. - Багато в чому несподіване призначення, але це, думаю, на краще. З професійної точки зору незрозуміла поведінка президента "Олександрії": людина вивіла команду в Прем'єр-лігу, робила з нею все, що могла. Тим більше, що й особливих завдань не було. І тут раптом звільняють. Це неправильно. Може я не правий, але, швидше, навпаки. Адже я рідко коли помиляюся. У нас взагалі деякі президенти клубів дивні. Думають, якщо вони довго у футболі, то всі знають, розуміють. Тим не менш, скільки таких, які в футболі вже давно, а не розуміють ні хрена.

- Петро Димінський поставив перед "Карпатами" і тренером завдання виходу до Ліги Європи через Кубок України. Це після провальної осені.

- Завдання нехай собі будуть. Може це сказано для тренера, щоб підстьобнути його. Але реально команду потрібно піднімати з нуля. Хто б що не говорив. Програти три-чотири гри - і питання вже буде стояти інакше. Найголовніше - щоб президент ясно усвідомлював те, що відбувається. Він то до сих пір думає, що "Карпати" - серйозна команда. Серйозною вона була тоді, коли при Кононові виходила до Ліги Європи. Та й в мій час там було дуже складно зачепитися за очки. Але не зараз.

Відносно Шарана, вже добре, що він потрапив в обойму, адже безробітних тренерів зараз - ціла черга. Йому, однозначно, буде важко. Але Володя професіонал - підписав контакт, значить повинен працювати. Бажаю тільки професіоналізму, вдачі і міцних нервів.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" Шарану доведеться ліпити з нуля. Головне - щоб президент не заважав"- Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути