субота, 21 січня 2012 17:10

Димінський назвав нового тренера "Карпат"

Димінський назвав нового тренера "Карпат"

Сьогодні, 21 січня, почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський представив команді нового головного тренера. Ним став Володимир Шаран. Володимир Богданович уклав із "зелено-білими" трирічний контракт.

Голландський фахівець Павло Кучеров, який виконував обов'язки головного тренера на фініші першої частини чемпіонату, працюватиме у тренерському штабі Володимира Шарана.

ДОВІДКА

Володимир Богданович ШАРАН

• Народився 18 вересня 1971 року в Маринополі, Івано-Франківська область.

• Півзахисник, грав, зокрема за "Карпати" (Львів), "Динамо" (Київ) і "Дніпро" (Дніпропетровськ). Провів 1 матч за національну збірну України. Чемпіон Європи серед юнаків 1990, бронзовий призер юніорського чемпіонату світу 1991.

• Вихованець Львівського спортінтернату (нині – Академія ФК "Карпати"), навчався у Львівському державному інституті фізичної культури.

• Починав кар'єру у львівських "Карпатах" у сезоні 1989 року. В сезоні 1991 перейшов до київського "Динамо". У складі динамівців став триразовим чемпіоном України (1993 1994 і 1995) і володарем Кубка України 1993.

• Згодом виступав за "Дніпро" (Дніпропетровськ) протягом 1995—1997 років, ФК "Львів" і в 1998—2000 роках повернувся до "Карпат", з якими здобув бронзу чемпіонату України 1998 і став фіналістом Кубка 1999, здобувши путівку до Кубка УЄФА. Загалом у чемпіонатах СРСР і України зіграв за "зелено-білих" 98 матчів, забив 16 голів. Завершував ігрову кар'єру в "Поліграфтехніці" Олександрія (2001—2002).

• Працював тренером у командах "Кривбас-2" (Кривий Ріг), "Зірка" (Кіровоград), "Закарпаття" (Ужгород), ПФК "Олександрія".

Зараз ви читаєте новину «Димінський назвав нового тренера "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути