середа, 07 грудня 2016 17:43

Стало відомо, на який термін можуть ув'язнити Роналду за приховування податків

Стало відомо, на який термін можуть ув'язнити Роналду за приховування податків
Фото: afp.com

Кар'єра форварда мадридського "Реала" Кріштіану Роналду опинилася під загрозою. Лідерові збірної Португалії загрожує 6 років в'язниці.

Проект Football Leaks - спільне розслідування 12 європейських видань, які проаналізували 18,6 млн документів, отриманих від німецького тижневика Der Spiegel, - викрив футболіста у приховуванні податків на €150 млн.

Водночас генеральний секретар податкового союзу Іспанії Хосе Марія Молінедо в інтерв'ю заявила, що якщо провину Роналду доведуть, йому загрожує тюремне ув'язнення.

За її словами, через махінації Кріштіану іспанська податкова недоотримала €160 млн. Зазначають, що це зловмисний приклад ухилення від податків, тому за кожен рік приховування доходів від оподаткування капітанові збірної Португалії загрожує два роки в'язниці.

Якщо податкова перевірка доведе факт шахрайством протягом 3 років, то суд може посадити Роналду мінімум на 6 років. Крім того, Молінедо заявила, що за справу Кріштіану має взятися і прокуратура Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися нові подробиці гей-одкровення Роналду

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, на який термін можуть ув'язнити Роналду за приховування податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути