вівторок, 18 травня 2010 11:19

Срна ховався на своєму весіллі під парасолею (ФОТО)

У неділю капітан "Шахтаря" Даріо Срна і його давня подруга Мірела Форіч узаконили свої стосунки, присягнувшись один одному у вічному кохані. Весь день у неділю в Дубровнику йшов дощ, але похмура погода не зіпсувала радість молодятам.

Як повідомляють хорватські ЗМІ, Даріо і Мірела сказали один одному "так" на прикрашеній білими квітами терасі вілли Agava, розташованій на березі Адріатичного моря.

Наречена була одягнена в романтичну білу весільну сукню без рукавів, яке лише підкреслювало її помітний округлий животик (у липні пара чекає народження дочки), наречений - в елегантний чорний костюм.

Свідком з боку Срни виступав його нерозлучний приятель і тезка Даріо Загора - колишній футболіст загребського "Динамо", нині виступає за норвезький "Русенборг", Мірелу Форіч до вівтаря супроводжувала її найкраща подруга Лючія Томич.

Після вінчання молоді, їх родичі та друзі, ховаючись під великими білими парасолями як від дощу, так і від численних папараці, які окупували прилеглі околиці, перейшли до розташованого по сусідству готелю Excelsior, де пройшла святкова вечеря.

На весільному столі були шинка і сир, пиріжки з різноманітною начинкою, далматинський суп паштікада (маринована яловичина з локшиною) з кнедликами, смажене ягня і карамельний пудинг на десерт.

Серед гостей, яких зібралося близько 50, були численні родичі Даріо з Метковіча (всім їм наречений заздалегідь забронював номери в "Ексцельсіорі"), Ігор Дуляй зі своєю дружиною Бояною; багаторічний партнер Срни по "Хайдуку", а нині - футболіст бельгійського "Локерена" Маріо Царевич; популярна хорватська кіноактриса Єлена Першин.

І звичайно подружжя Балабанів - екс-гравець збірної Хорватії Бошко і його дружина Іва, які в свій час і познайомили Даріо з Мірелою (сталося це наприкінці 2005 року у популярному загребському нічному клубі Ludnica).

Служба безпеки готелю зробила все можливе для того, щоб зберегти конфіденційність урочистого заходу і захистити присутніх від сторонніх очей і спалахів фотокамер папараці.

Першу шлюбну ніч молоді провели на віллі Agava, в розкішних апартаментах з видом на острів Локрум. А вже вранці в понеділок Даріо взяв курс на Загреб, а звідти - на Відень, де приєднався до збірної Хорватії, у складі якої завтра проведе товариський матч проти австрійців.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Срна ховався на своєму весіллі під парасолею (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути