неділя, 29 липня 2012 11:50

Спортивна гімнастика. Українці кваліфікувалися до командного і трьох особистих фіналів

Спортивна гімнастика. Українці кваліфікувалися до командного і трьох особистих фіналів
У командній першості наша чоловіки показали сьомий результат ФОТО: noc-ukr.org

У кваліфікаційному раунді олімпійського турніру, який визначав фіналістів в усіх видах спортивної гімнастики, наші чоловіки в командній першості показали сьомий результат, забезпечивши собі шанс поборотися за командну нагороду.

Микола Куксенков і Олег Верняєв вийшли до фіналу в багатоборстві. Віталій Наконечний у вправах на коні фінішував шостим, а Ігор Радівілов в опорному стрибку – восьмим. Обидва забезпечили собі представництво у фіналах цих видів програми.

Лідер української збірної Микола Куксенков кваліфікувався до головного раунду змагань в абсолютній першості шостим – 89,931 бала. Олег Верняєв набрав 88,964 пунктів, що забезпечило йому 13 позицію. У топ-24, які виходять у фінал багатоборства, потрапив і чемпіон І Юнацьких Олімпійських ігор Олег Степко. Та через квоту у два спортсмени від однієї країни в абсолютній першості він не побореться за медаль.

Віталій Наконечний з 14,933 очка шостим вийшов у фінал вправ на коні, а Куксенков у цьому виді програми – перший запасний. Ігор Радівілов в опорному стрибку набрав 15,799 бала.

Зараз ви читаєте новину «Спортивна гімнастика. Українці кваліфікувалися до командного і трьох особистих фіналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути