пʼятниця, 30 вересня 2011 05:27

"Сьомін боявся, що Гармаш заробить друге попередження" - Вукоєвич

"Сьомін боявся, що Гармаш заробить друге попередження" - Вукоєвич

Огнен Вукоєвич незадоволений реалізацією гольових моментів у матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи з ізраїльським "Маккабі". "Динамо" зіграло внічию з командою з Тель-Авіва — 1:1.

"Ми взяли очко, але ми не дуже задоволені сьогоднішньою грою, - розповів журналістам Вукоєвич після гри. - Було багато помилок, дуже багато нереалізованих моментів. Хороший був момент, коли виходили в контратаці 4 на 2, 3 на 2, 5 на 3. Потрібно було краще розіграти цей м'яч і забити ще один гол. Сьогодні була дуже спекотна погода (+ 30). Це важкі умови для нас. Хоча наприкінці ми зіграли непогано.

Я себе почував нормально, ніщо мене не турбує. Юрій Павлович сказав, що не потрібно йти вперед, а грати акуратно, тому що "Маккабі" добре грає на контратаках. Я вже сказав, що я незадоволений тільки реалізацією.

Що з Гармашем та Аруною (футболісти заробили по жовтій карточці)? Не знаю. Гармаш на 2-й хвилині вже заробив попередження, і Павлович його замінив, бо боявся, що може бути ще одне.

В європейських матчах такі порушення не пробачають. В Україні ще з цим миряться, а в Європі — ні. Суперники тоді вже провокують тебе і чекають, що ти заробиш другу жовту. Доводиться грати акуратніше."

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін боявся, що Гармаш заробить друге попередження" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути