субота, 01 жовтня 2016 19:49

"Сказав Моуріньйо, щоб не вчив моїх гравців, що їм робити" - Вернидуб

"Сказав Моуріньйо, щоб не вчив моїх гравців, що їм робити" - Вернидуб
Юрій Вернидуб. Фото: bigmir.net

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб дав оцінку поразці від "Манчестер Юнайтед" в матчі групового етапу Ліги Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще пропустити якийсь божевільний м'яч, ніж такий" - Вернидуб

"Є відчуття незадоволеності. Ми показали непогану гру, але погано те, що пропустили. Але нічого не поробиш вже, втратили очки. Це буде нам уроком на майбутнє, постараємося в наступних іграх виправляти ситуацію.

Ми чудово розуміли, проти кого граємо, і що діяти на рівних, на зустрічних курсах, це було б самогубство. Ми вибрали ту тактику, з якою ми могли чогось досягти. В принципі хлопці виконали те, про що ми їх просили, грамотно зіграли другим номером, добре виходили в атаку, але, на жаль, не вистачало вирішальної передачі, вирішального удару. Це майстерність, якої трохи не вистачає нашим хлопцям.

Але я думаю, що це все одно прийде. Тому що, коли граєш такі матчі, з такими командами, то дорослішаєш і стаєш більш професійним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моуріньйо стежить за українським футболом"

А хвилювання було однозначно, і в мене теж. Але це було приємне хвилювання. Всі чекали, коли ми вже вийдемо на це поле. Вийшли, і в принципі відразу після першого удару м'яча хлопці усвідомили, що почався футбол, і що потрібно виконувати те, що від них вимагається.

Якщо чесно, то я завжди з цією надією стою до кінця і вірю в хлопців у будь-якій грі. Навіть коли ми почали програвати, я хлопцям підказував, щоб вони вище піднімалися, грати більш агресивно. Тому що втрачати було нічого, треба було відіграватися. Якби вийшло, то це було б просто чудово. Але десь не вистачило холоднокровності.

Я зробив зауваження Жозе Моуріньйо, що не потрібно розповідати моїм футболістам нічого, я ж його гравцям не розповідаю, як себе вести. І коли йшла кінцівка гри, вони вигравали, я теж не очікував, що Моуріньйо буде показувати своїм футболістам, щоб вони не поспішали, а спокійно катали м'яч, що вони і робили. У кожного є своя стратегія, не треба розповідати чужим футболістам, що їм робити", - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, "Зоря" на "Олд Траффорд" мінімально поступилася "МЮ" у другому турі групового раунду Ліги Європи, 0:1. М'яч на свій рахунок записав Златан Ібрагімович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Друзі із "Зеніта" постійно телефонують і ніхто не ставить непотрібних запитань" - Вернидуб

Зараз ви читаєте новину «"Сказав Моуріньйо, щоб не вчив моїх гравців, що їм робити" - Вернидуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути