четвер, 22 вересня 2011 17:42

Скандального власника "Кримтеплиці" оштрафували на дві тисячі гривень

Скандального власника "Кримтеплиці" оштрафували на дві тисячі гривень

Власнику Футбольного клубу "Кримтеплиця" Олександру Васильєву заборонили наближатися до футбольного поля. Таке рішення прийняв Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу Криму, повідомляє КП в Украине.

Нагадаємо, 14 вересня на стадіоні "Кримтеплиці" у Сімферопольському районі під час футбольного матчу чемпіонату Криму з футболу між командами "Спартак" (Молодіжне) - фарм-клуб "Кримтеплиці" і "Гвардієць" (с. Гвардійське) Олександр Васильєв вдарив кулаком в обличчя асистента арбітра Ігоря Альохіна.

Як повідомив виконавчий директор федерації Олександр Білозерський, депутата покарали на рік.

"Він дискваліфікований на 12 місяців, йому не можна відвідувати матчі "Спартака". Мається на увазі - знаходитися у технічній зоні," - розповів Білозерський.

Також Васильєв заплатить штраф - дві тисячі гривень. А його команді зараховано технічну поразку, передає "Центр".

"У цій конкретній грі вони постраждали. За рахунку 2-1 був зупинений матч, а "Спартаку" записали 3-0, поразка," - сказав Білозерський.

Крім того, арбітри Федерації футболу Сімферополя до 1 квітня відмовилися обслуговувати футбольні матчі за участю команд "Спартак" і "Кримтеплиця" (також належить Васильєву) рівня чемпіонату міста, чемпіонату Криму, а також товариські ігри. Тепер обслуговувати футбольні матчі цих команд будуть судді з інших регіонів Криму.

Зараз ви читаєте новину «Скандального власника "Кримтеплиці" оштрафували на дві тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути