четвер, 25 червня 2015 16:15

"Севілья" припиняє роботу щодо трансферу Коноплянки - офіційно

"Севілья" припиняє роботу щодо трансферу Коноплянки - офіційно
Коноплянка "Севільї" більше не цікавий. Фото: fcdnipro.ua

Іспанська "Севілья" припиняє будь-яку роботу і переговори по переходу в клуб українського півзахисника Євгена Коноплянки.

Відповідна заява з'явилася на офіційному сайті клубу в четвер, 25 червня. Інформація озвучена спортивним директором клубу Рамоном Мончі.

"Севілья" виділяла певний період часу на роботу з трансферу Коноплянки. І цей період закінчився. З сьогоднішнього дня "Севілья" забуває про це питання і працює над іншими варіантами підсилення складу. Ми не вважаємо ці переговори телесеріалом, оскільки переговори можуть тривати дні, тижні або місяці. Але ми повинні планувати свою роботу, тому переговори припинені через те, що угоди так і не було досягнуто", - сказано в офіційному повідомленні.

Відзначимо, що раніше головний тренер "Севільї" Унаї Емері заявив, що Коноплянка для андалузців - це величезний ризик. "Ми готові піти на нього, якщо в результаті отримаємо гідну віддачу. Ми можемо підписати всього лише одного-двох футболістів, вартість яких стартує з 6 мільйонів євро. Коли ціна футболіста перевалює за 10 млн, ми забуваємо про нього. Ми не на тому ж рівні, що "Атлетіко" або "Валенсія"", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Севілья" припиняє роботу щодо трансферу Коноплянки - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути