понеділок, 08 серпня 2011 02:15

Шевченко вибачився перед арбітром

Шевченко вибачився перед арбітром

Київське "Динамо" перемогло львівські "Карпати" у матчі 5-го туру прем'єр-ліги України — 2:0. Рахунок у матчі відкрив Андрій Шевченко, який вивів команду з капітанською пов`язкою. Після поєдинку Шева поспілкувався з журналістами.

За що ви отримали жовту карточку після забитого голу?

"Трішки посперечався з арбітром (матч обслуговував Юрій Мосейчук). Це моя помилка, тому я беру всю відповідальність за цей епізод на себе. Це все емоції. Інколи важко їх контролювати. Заздалегідь прошу вибачення в арбітра, я не мав цього говорити".

До вашого голу цікавіше виглядали саме "Карпати". Після нього гра змінилася.

"У матчі все вирішують моменти. Ми знали, що нас чекає важка гра. Для "Карпат" - це принциповий поєдинок, адже в них мало очок. Для нас цей матч також дуже важливий. Головне, що команда зібралася у важкий момент, ми виграли дуже важливу гру для себе. Можна сказати, що трішки реабілітувалися перед вболівальниками. Зараз гравці роз'їдуться по збірних. За цей час треба заспокоїтися, відійти від невдачі в Лізі чемпіонів і рухатися вперед".

У другому таймі "Динамо" знайшло свою гру чи "Карпати" збавили оберти?

"Львів'янам потрібно було атакувати, а ми грамотно оборонялися. "Карпати" відкрили нам зони, тому виникло достатньо моментів, щоб збільшити рахунок. Загалом гра нам вдалася. Важливо, що ми забили м'ячі і не пропустили".

Ваш гол можна назвати випадковим?

"Це справжній гол для нападаючого. Такі м'ячі випадковими не бувають. Моменти потрібно шукати, сподіватися на помилку голкіпера і чекати таких можливостей".

За день до матчу "Динамо" провело відкрите тренування для преси. Після спілкування з журналістами ви перемогли "Карпати". Може зробити такі зустрічі традиційними?

"Це непогана ідея. У принципі, в Італії таке практикується — прес-конференції, спілкування з пресою. Якщо у журналістів є бажання постійно приїжджати на нашу базу, то вирішуйте це питання з керівництвом клубу. Думаю, футболісти у жодному випадку не будуть проти. У той же час є деякі моменти, коли пресі можуть заборонити спілкування з футболістами. Ви повинні це розуміти."

"Мілан" переміг "Інтер" у матчі за Суперкубок Італії. Дивилися цей матч?

"Так. Також бачив Суперкубок Англії. А коли пройде Суперкубок Іспанії? Сьогодні чи завтра? (Після запитання Шеви журналісти розгублено переглянулися. Хтось із репортерів пожартував, мовляв, "ми тільки Італію і дивимося").

Сьогодні ви зіграли весь матч. Як оціните свій фізичний стан?

"Дуже втомився, віддав все що у мене було. Мені було важко набирати кондиції після відпустки і проблем зі спиною. Зараз я потрібен команді, тому буду готуватися".

У середу вас чекає матч за збірну України.

"Головне перебувати у кондиціях, тренуватися і грати. Найгірше для мене — це зупинитися. На зборах була невелика проблема зі спиною і я зупинився. Коли постійно перебуваєш у ритмі гри та тренувань, то так набагато легше готуватися."

Сьогодні ви вийшли на поле з капітанською пов'язкою...

"Я тут подумав, що з 1986 року я граю за "Динамо" Київ, а вболіваю за команду з 6-річного віку. Для мене це рідний клуб, рідні вболівальники, рідне місто і країна".

Ви щось чули про інцидент з вболівальниками?

"Я бачив, що там щось відбувалось, але не знаю суті інциденту. Все одно шкода, якщо хтось постраждав."

Оцініть рівень вашої зіграності з Брауном Ідейє (нігерієць якраз проходив повз)

"Це новий гравець. Йому ще потрібно зігратися з командою. Хлопець відкривається, рухається, виконує багато роботи. Якщо він і далі буде так продовжувати, то допоможе команді."

Зараз ви читаєте новину «Шевченко вибачився перед арбітром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути