неділя, 07 серпня 2011 02:41

"Шевченко сказав "Не трогайте, я понял" - Сьомін

"Шевченко сказав "Не трогайте, я понял" - Сьомін

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів, що насправді сказав Андрій Шевченко йому під час матчу-відповіді третього кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів проти казанського "Рубіну". Нагадаємо, кияни двічі поступилися команді Курбана Беридиєва і вибули з турніру.

"У мене ні з ким немає конфліктів, - каже Юрій Павлович на відкритому тренуванні "Динамо". - У нас зі всіма дружні стосунки поза футболом. А що стосується безпосередньо гри, то у тренера завжди є якісь претензії.

Інцидент із Шевченком? Який? Я щось не розумію. Він сказав мені не "Не трогай меня", а навпаки "Не трогайте, я понял". Ось і все. Він зрозумів, що йому треба прийняти підказку. Це, по-вашому, конфлікт? Я вважаю, що це нормальний робочий процес.

Це ж не олов'яні солдатики, які виконують все, що їм скажеш. Інша справа, що нам треба менше помилятися. На полі має бути дисципліна і порядок. Нас правильно критикують за результат, але матч у Казані проти "Рубіна" ми провели гідно."

"Динамо" продовжить свій шлях у Лізі Європи. За вихід у груповий етап турніру кияни зіграють з "Літексом".

"Це чемпіон Болгарії. Ми поважаємо цю команду. Нам не можна нікого недооцінювати, а себе переоцінювати. Перший матч ми граємо на виїзді. Без сумніву, так нам буде легше."

Перша гра відбудеться 18 серпня. Матч-відповідь — 25 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко сказав "Не трогайте, я понял" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути