пʼятниця, 20 травня 2016 22:49

Шевченко тренувався разом з гравцями збірної України
12

Фото: Ірина Козюпа

Збірна України розпочала підготовку до Євро-2016. Сьогодні національна команда провела перше тренування перед вильотом на збір в Італію.

Власне, тренувалися всього дев'ять футболістів. Навіть на стартовий склад не набереться. Денис Бойко, Євген Хачеріді, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Євген Шахов, Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв, Роман Зозуля та Артем Кравець вже є у розташуванні збірної.

Артем Федецький та Руслан Ротань відпросилися у тренерського штабу, а Сергій Сидорчук застудився.

Після фіналу Кубка України до команди приєднаються гравці "Зорі" і "Шахтаря". Також Михайло Фоменко чекає на двох легіонерів — новоспеченого переможця Ліги Європи Євгена Коноплянка та Анатолія Тимощука із Казахстану.

Напередодні Михайло Іванович назвав розширений склад збірної України на Євро-2016. Сьогодні він першим вийшов на тренувальне поле. За ним — помічники та гравці.

Подивитися на заняття прийшов президент української прем'єр-ліги Володимир Генінсон. Особливо тепло функціонер привітався з голкіпером Денисом Бойком.

Чемпіон Туреччини у складі "Бешикташа" спілкувався з журналістами виключно українською мовою. Відповідав нею навіть на питання задані російською. І треба визнати, у Дениса все чудово виходить.

"Чемпіонство відсвяткували, а тепер треба налаштовуватися на підготовку до Євро, - каже Бойко. - Я задоволений своєю фізичною формою, зіграв в останньому матчі "Бешикташа" і відчуваю себе добре".

Денису не вдалося поки заявити про себе у Туреччині. Преса відправляє гравця в англійський "Евертон", але сам воротар нічого не знає про своє футбольне майбутнє.

Вишиванка Павелка, костюм Шевченка, список Фоменка: як оголошували склад збірної на Євро

"Штутгарт" Артема Кравця вилетів з бундесліги. Про німецький період своєї кар'єри нападник нічого не захотів говорити. Лише збірна та Євро-2016.

"Я зіграв достатньо ігрового часу і почуваю себе чудово", - сухо відповів Артем, як журналісти не намагалися випитати щось про бундеслігу.

"Приємно вас усіх тут бачити, - Андрій Шевченко з посмішкою підійшов до армії журналістів. - Дуже радий, що Ярмоленко та Степаненко помирились. Проблем немає. Тепер зі спокійною душею зберемося разом і поїдемо на перший збір в Італію.

До речі, недавно я зіграв кілька матчів. Відчуваю себе добре, але грати не хочу", - жартує Андрій Миколайович.

Після розминки польові гравці зіграли у "кадрат". Шевченко (у зеленій манішці) долучився до футболістів і виглядав одним із найактивніших на полі. Правду сказав, що зараз він у хорошій формі.

Бойко окремо працював із тренером воротарів. Після 30 хвилин тренування журналістів попросили залишити поле.

У неділю збірну України урочисто проведуть на Євро-2016. Захід пройде на Михайлівській площі у Києві. Початок о 12:00.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко тренувався разом з гравцями збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути