четвер, 19 травня 2016 15:58

Степаненко і Ярмоленко помирились
5

Фото: Ірина Козюпа

Півзахисники збірної України Андрій Ярмоленко і Тарас Степаненко потисли один одному руки і підписали "мирову".

Це відбулося сьогодні в Будинку футболу, перед початком прес-конференції за участі головного тренера збірної України Михайла Фоменка, президента ФФУ Андрія Павелка, гравців та представників збірної.

"Для нас скоро почнеться важливий турнір. І дуже важливо, щоб панували мир і дружба. Я звик відповідати за свої вчинки. У будь-якій ситуації потрібно залишатися чоловіком. Я повністю винен у тому, що зробив у матчі "Шахтар" - "Динамо". Тисну йому руку, все нормально", - сказав Ярмоленко. Після чого потиснув руку Тарасові Степаненку.

"Ми з Андрієм все обговорили. Нам ще, дай Бог, довго разом грати. Сподіваюся, більше такого ніколи не повториться. Збірна готуватиметься до Євро, "Шахтар" - до фіналу Кубка", - додав Тарас Степаненко, потискаючи руку Андрієві.

"Це хороший чоловічий вчинок, в тому числі і для майбутнього покоління. Адже на це дивляться наші діти, юні вболівальники", - зазначив президент ФФУ Андрій Павелко.

Нагадаємо, в матчі 24-го туру УПЛ проти "Шахтаря" (0:3) Андрій Ярмоленко вдарив Тараса Степаненка. Це призвело до масової бійки гравців київського і донецького клубів.

Зараз ви читаєте новину «Степаненко і Ярмоленко помирились». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути