пʼятниця, 21 жовтня 2016 10:24

"Щастя, що "Шахтар" не забив нам 9 м'ячів" - наставник "Гента"

"Щастя, що "Шахтар" не забив нам 9 м'ячів" - наставник "Гента"
Хейн Ванхазебрук shakhtar.com

Наставник бельгійського "Гента" Хейн Ванхазебрук прокоментував поразку від донецького "Шахтаря" у матчі Ліги Європи з рахунком 0:5.

"Гру можна аналізувати з різних сторін. Ми не погано розпочали і нам все вдавалося. Єдине — нам не потрібно було пропускати такий перший м'яч. Це був наш Різдвяний подарунок супернику. "Шахтареві" було приємно його отримати. У "гірників" виникали певні проблеми з нами, але після пропущеного голу все змінилося. Цей м'яч змінив усю гру. У нас були шанси відігратися, але ми ними не скористалися.

Питання? Зачекайте, я ще не завершив аналізувати гру. У другому таймі ми хотіли відігратися, але натомість пропустили ще кілька голів. Ми погано зіграли у захисті. Не було командної гри. Це треба визнати. Кулібалі мав непогані шанси змінити хід матчу, але натомість отримали четвертий гол у свої ворота. Щастя, що нам не забили сьомий, восьмий і дев'ятий м'ячі.

Мене трохи злить, що мої гравці не віддавалися на всі 100% у цьому матчі. Ми не та команда, яка може розслабитися у другому таймі і грати упівсили. Вітаю "Шахтар" з перемогою. Вони її заслужили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам потрібно забути цей матч" - Фонсека про перемогу над "Гентом"

Мене називають бельгійським Хосепом Гвардіолою? Ну, він програв "Барселоні" з рахунком 0:4. Моя команда сьогодні пропустила 5 голів. Так, що я гірший, ніж Гвардіола", - сказав наставник.

Додамо, що наступний матч у Лізі Європи "Шахтар" зіграє на виїзді проти "Гента" (Прямий ефір на каналі "Україна", текстовий он-лайн Gazeta.ua).

Зараз ви читаєте новину «"Щастя, що "Шахтар" не забив нам 9 м'ячів" - наставник "Гента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути