неділя, 15 липня 2012 21:17

"Шахтар" забив "Арсеналу" шість м'ячів

"Шахтар" забив "Арсеналу" шість м'ячів
Девіч забив перший гол за "Шахтар" ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" розгромив київський "Арсенал" у матчі першого туру української прем'єр-ліги з рахунком 6:0.

"Гірники" вирішили результат зустрічі ще у першому таймі. До тридцятої хвилини матчу донецька команда вела в рахунку у два м'ячі - дублем відзначився Мхітарян. На 14-й хвилині Селезньов розрізним пасом запустив у прорив Мхітаряна, який вийшов один на один з воротарем "Арсеналу" і забив перший м'яч чемпіона України в чемпіонаті.

На 31-й хвилині Коста прострілив з лівого флангу, а воротар "Арсеналу" Боровик руками відбив м'яч на Мхітаряна, який розстріляв ворота гостей.

Через три хвилини Тейшейра запустив у карний майданчик "Арсеналу" Мхітаряна, який віддав пас Селезньову, а йому залишалося лише вразити порожні ворота столичного клубу.

За п'ять хвилин до закінчення першої половини гри Срна навісив на дальню штангу, Селезньов у падінні скинув м'яч Тейшейрі, який забив четвертий м'яч "Шахтаря" у матчі.

У середині другого тайму донеччани оформили розгромний рахунок завдяки зусиллям Мхітаряна і Ілсіньо, а фінальну крапку в матчі поставив перед свистком Девіч, який реалізував пенальті.

Україна. Прем'єр-ліга

Перший тур

Шахтар (Донецьк) - Арсенал К (Київ) - 6:0

Голи: Мхітарян, 14 (1:0); Мхітарян, 31 (2:0); Селезньов, 34 (3:0); Тейшейра, 38 (4:0); Ілсіньо, 66 (5:0); Девіч, 90+6 (6:0, пен).

Шахтар: П'ятов, Срна, В. Шевчук, Кучер, Ракицький, Коста (Ілсіньо, 63), Гюбшман, Мхітарян, Фернандіньо, Алекс Тейшейра (Девіч, 69), Селезньов (Едуардо, 64).

Арсенал К: Боровик, Симоненко, Польовий, Рафаель, Старгородський, Леандро (Адійя, 69), Міколюнас (Хомин, 46), Флореску, Шахов, Гоменюк (Мазілу, 56), Шацьких.

Попередження: немає - Міколюнас, 8; дос Сантос, 85.

 

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" забив "Арсеналу" шість м'ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути