пʼятниця, 07 грудня 2012 16:34

"Шахтар" підписав контракт з Herbalife

Футбольний клуб "Шахтар" підписав партнерський контракт з компанією Herbalife, розрахований на два роки. В рамках співпраці Herbalife стане офіційним партнером по харчуванню ФК "Шахтар". Урочисте підписання угоди відбулося 7 грудня в конференц-залі стадіону "Донбас Арена".

Тренерський штаб і медична служба ФК "Шахтар" будуть тісно взаємодіяти з експертами Herbalife, забезпечуючи гравців донецького клубу збалансованим харчуванням та інтегруючи продукти компанії в раціон футболістів. Herbalife бере на себе зобов'язання повністю задовольнити потреби ФК "Шахтар" в спеціалізованому, функціональному, а також спортивному харчуванні. Сума контракту не розголошується.

Пропоноване Herbalife харчування буде попередньо узгоджуватися з головним тренером ФК "Шахтар" Мірчею Луческу і керівником медичної служби клубу Артуром Глущенком. Вживати ті чи інші продукти гравці будуть за їх згодою і під контролем.

У рамках контракту планується серія рекламних активностей: наявність банерів на домашньому стадіоні "гірників" "Донбас Арені" під час футбольних матчів, розміщення логотипу Herbalife на офіційному сайті футбольного клубу і всієї поліграфічної продукції, а також реклама на зовнішніх носіях. Компанія Herbalife отримує права на проведення промо-кампаній на території домашнього стадіону ФК "Шахтар", використання зображень гравців основного складу команди, проведення фото-та відеозйомок футболістів і лікаря команди, участь деяких гравців у внутрішніх заходах компанії.

Стівен Кончі, віце-президент Herbalife в Росії, країнах СНД, Монголії, країнах Балтії та Ізраїлі:

"Україна є стратегічно важливим ринком для Herbalife, тому ми прийняли рішення про розвиток програми спортивного партнерства з провідним футбольним клубом країни, яким є ФК "Шахтар". Наш принциповий підхід заснований на інтеграції продуктів Herbalife у режим харчування футболістів для досягнення максимальних результатів, а також на співробітництві фахівців тренерського та медичного складів з нашими експертами. Цей принцип застосовується для всіх команд, партнерами та спонсорами яких ми є, і саме він буде використаний в роботі з ФК "Шахтар".

Сергій Палкін, генеральний директор ФК "Шахтар":

"Підписання партнерської угоди з такою серйозною компанією, як Herbalife, - важливий крок для ФК "Шахтар". Herbalife є визнаним лідером в області збалансованого харчування, якому довіряють найбільші футбольні бренди в своїх країнах, що підтверджується контрактами з "Барселоною", "Спартаком" , чемпіоном МЛС "Лос-Анджелес Гелексі", особистою угодою з Ліонелем Мессі. Співпраця з Herbalife допоможе команді підтримувати оптимальну фізичну форму і успішно справлятися із найбільшими навантаженнями, а клубу досягти ще більших успіхів на футбольному полі."

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" підписав контракт з Herbalife». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути