четвер, 06 грудня 2012 13:16

"Ювентус" обіграв "Шахтар" на очах Юрія Сьоміна
16

Фото: Reuters

У середу, 5 грудня, в матчі шостого туру Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" вдома з мінімальним рахунком поступився туринському "Ювентусу".

Перед матчем диспозиція була зрозуміла - господарі вже у плей-офф, "Ювентусу" ж потрібно було не програти, щоб гарантувати собі вихід у 1/8 фіналу турніру.

Перший тайм явно залишився за гостями. Чого тільки варті моменти з чистою грою Фернандіньо рукою в своєму штрафному і ударом Джовінко трохи повз ворота. Але на перерву команди пішли за рівного рахунку.

У другому тайму спочатку Тейшейра неточно добивав м'яч у ворота, потім Пірло вдарив у поперечину, а Мхітарян пробив повз ворота. А наступним моментом "Ювентус" розпорядився більш розсудливо - Вучініч прострілював, і Кучер зрізав м'яч у свої ворота. 0:1, причому арбітр прогавив невеликий офсайд у гостя.

Моменти після цього були в обох команд. Ілсіньо міг забивати, але влучив у штангу. Погба пробивав - але точно в захисника на лінії. Тим не менше, перемога в Донецьку вивела "Ювентус" в лідери групи.

Відзначимо, що на матчі був присутній екс-наставник київського "??Динамо" Юрій Сьомін.

Після цієї поразки "Шахтар" посів друге місце і потрапив в плей-офф. Жеребкування 1/8 фіналу відбудеться 20 грудня, повідомляє СПОРТ bigmir)net.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" обіграв "Шахтар" на очах Юрія Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути