вівторок, 17 травня 2016 13:07

"Шахтар" хоче повернути Зінченка

"Шахтар" хоче повернути Зінченка
Олександр Зінченко може стати гравцем "Манчестер Сіті"

Футбольний коментатор Нобель Арустамян повідомив, що "Шахтар" хоче повернути 19-річного українського півзахисника Олександра Зінченка, який нині виступає за "Уфу".

"Щоб Зінченко перейшов у "Манчестер Сіті", "Манчестер Сіті" потрібно домовитися з "Уфою". При цьому є конкретна проблема - дуже авторитетний в Європі клуб "Шахтар". Вони як і раніше претендують на Зінченка і намагаються повернути його, діючи у всіх інстанціях, не тільки юридичних - вони також ведуть переговори з "Уфою". У власника "Шахтаря" є бажання, щоб цей вихованець клубу грав у рідній команді.

Наступним тренером Зінченка буде Гвардіола - російський коментатор

Де Зінченко опиниться? Головне - щоб не у першому дивізіоні разом з "Уфою". Але, наскільки я розумію, ймовірності, що Зінченко залишиться в "Уфі", немає. Сам він хоче в "Сіті". Важливо розуміти, що "Манчестер Сіті" хоче підписати Зінченка не для того, щоб він грав замість Туре. У них є багато клубів-побратимів, тому цілком можлива оренда в Нідерланди, Іспанію або куди-небудь ще. Це нормальна історія для "Манчестера", який шукає таланти по всьому світу", - сказав Арустамян в ефірі програми "8-16" на телеканалі "Наш футбол".

У нинішньому сезоні РФПЛ Зінченко провів 24 матчі, забив два голи і віддав чотири результативні передачі.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" хоче повернути Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути