четвер, 10 березня 2016 16:22

"Шахтар" - фаворит, але "Андерлехт" потрібно остерігатися - Серебренников

Колишній футболіст київського "Динамо", бельгійських "Брюгге", "Шарлеруа" та "Серкль Брюгге" Сергій Серебренников приїхав до Львова на матч Ліги Європи "Шахтар" - "Андерлехт".

 

"Після жеребкування відразу почав вирішувати практичні питання — як приїхати на матч. Знайшлася екстра причина відвідати Україну. Якщо до Києва я приїжджаю регулярно, то у Львові не був вже дуже давно.

Головна трудність, з якою "Шахтар" може зіштовхнутися — це недооцінка суперника. Українська команда є фаворитом протистояння. По ряду причин "гірники" сильніші від "Андерлехта". Але це футбол. Тут можливі винятки. Сильніші команди не застраховані від поразки.

"Шахтар" може програти лише сам собі. "Андерлехт" - це хороша команда з гарним підбором виконавців, але зараз пурпурно-білі переживають не кращі часи. Тим не менше їх потрібно остерігатися".

 

У чемпіонаті Бельгії виступають кілька українських футболістів. Зокрема, Руслан Малиновський грає за "Генк", а Сергій Болбат носить футболку "Локерена".

"Я приймав безпосередню участь у переході цих футболістів. Тому слідкую за їх виступами, телефоную до них. Обидвом знадобився час на адаптацію. З боку може здаватися, що чемпіонат Бельгії — легкий. Насправді це не так. Тут є свої нюанси. Я радий, що період адаптації пройшов швидко. Хлопці досить комунікабельні і підійшли до цього дуже відповідально. Тепер Сергій і Руслан регулярно отримують ігрову практику.

Ставлення бельгійських команд до українських футболістів двояке. Не можна сказати, що для багатьох команд український ринок є цікавим. Але загалом вони виявляють цікавість. Думаю, що слід очікувати позитивної тенденції. Якщо раніше запросити українських футболістів було проблемно через високу ціну та зарплати, то тепер в умовах кризи українського футболу на ринку буде багато гравців. Тому не тільки Бельгія, але й інші країни виявлятимуть цікавість до українських футболістів", - зазначив Серебренников.

 

Матч "Шахтар" - "Андерлехт" відбудеться сьогодні у Львові і розпочнеться о 20.00. Гру покаже канал "Україна". Текстова трансляція на нашому сайті стартує за годину до стартового свистка.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" - фаворит, але "Андерлехт" потрібно остерігатися - Серебренников». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути