середа, 03 липня 2013 17:47

"Розірвати контракт Мхітарян може за 30 млн євро"-Палкін

"Розірвати контракт Мхітарян може за 30 млн євро"-Палкін
Палкін: "Мхітарян буде покараний". Фото: shakhtar.com

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував можливий відхід з команди півзахисника збірної Вірменії Генріха Мхітаряна.

"Мхітарян? Немає жодних змін. Я вже говорив, що від "Боруссії" надійшла пропозиція розміром 30 мільйонів доларів. Наша позиція - 30 мільйонів євро. Це єдина пропозиція, яку було. У контракті Мхітаряна немає суми відступних. У ньому прописані штрафні санкції за одностороннє розірвання контракту, які дорівнюють 30 мільйонам доларів. Якщо Мхітарян хоче розірвати контракт, він може заплатити "Шахтарю" 30 мільйонів доларів і йти в клуб, який забажає. Якщо ми йдемо цивілізованим шляхом і продаємо футболіста, а він при цьому не розриває контракт, то вартість, яку ми виставили - 30 мільйонів євро", - сказав Сергій Анатолійович.

"Якщо Мхітарян залишиться в команді, то, звичайно, буде покараний. Він не з'явився на зборах, і в контракті прописані всі штрафні санкції. Так що для нас це не проблема", - каже Палкін.

Нагадаємо, що, за інформацією уболівальників "Ліверпуля", Мхітарян перебував в Англії, де, швидше за все, вів переговори про свій перехід в стан "червоних".

Пізніше в українській пресі з'явилася інформація про те, що Мхитаряну загрожує штраф до 90% від зарплати.

Також повідомлялося, що однією з можливих причин "прогулу" футболіста зборів "Шахтаря" є його невдоволення своєю заробітною платою - близько 1 мільйона євро. Стільки ж отримує бразилець Алан Патрік, за два сезони в клубі провів 5 матчів у чемпіонаті України.

Зараз ви читаєте новину «"Розірвати контракт Мхітарян може за 30 млн євро"-Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути