середа, 26 червня 2013 08:56

"Боруссія" готова викласти за Мхітаряна більше, ніж "Ліверпуль"

"Боруссія" готова викласти за Мхітаряна більше, ніж "Ліверпуль"
"Боруссія" підняла ціну на Мхітаряна. Фото: shakhtar.com

Дортмундська "Боруссія" збирається побити пропозицію англійського "Ліверпуля" по трансферу півзахисника донецького "Шахтаря" і збірної Вірменії Генріха Мхітаряна.

Як повідомляють німецькі ЗМІ, "Боруссія" готова запропонувати гірникам 25 мільйонів євро, тоді як "Ліверпуль" згоден викласти за Мхітаряна 20 мільйонів євро.

Суми можливих трансферів приблизно збігаються, однак на стороні дортмундців є одна вагома перевага - виступ у Ліги чемпіонів у наступному сезоні, а от "Ліверпуль" не може похвастати і Лігою Європи: за підсумками сезону клуб не зміг завоювати путівку до жодної з єврокубкових зон.

У цьому сезоні 24-річний Мхітарян провів у складі "гірників" 44 матчі і забив 32 м'ячі. Також відзначимо, що в УПЛ Генріх забив 25 м'ячів і став кращим бомбардиром чемпіонату України, що стало абсолютним рекордом для даного першості.

Нагадаємо, раніше головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив про те, що Мхітарян може змінити клуб. Пізніше наставник донецького клубу повідомив, що "Шахтар" відмовив "Ліверпулю" у трансфері вірменського футболіста.

Зараз ви читаєте новину «"Боруссія" готова викласти за Мхітаряна більше, ніж "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути