вівторок, 02 червня 2009 12:17

Роналду відпочиває у рожевій кепочці та з квіткою за вухом (ФОТО)
8

Фото: dailymail.co.uk

Після закінчення футбольного сезону головна зірка чемпіона Англії Кріштіано Роналдо відпочиває від футболу на сонячних пляжах Італії. Сардинія є улюбленим місцем відпочинку для португальця.


Минулого року секс-символ футболу відпочивав тут разом з іспанською моделлю Нерейдою Галардо. Дівчина заявляла, що у них з Кріштіано серйозні стосунки, які можуть закінчитися вінчанням. Проте сам футболіст був іншої думки. Після роману з Нерейдою, португальцю приписали ще кілька любовних пригод. Однією з пасій "червоного диявола" була українка.

Попри всесвітню славу Дон Жуана і серцеїда, англійські ЗМІ стурбовані сексуальною орієнтацією футболіста і кілька таблоїдів називали Роналдо геєм. Останні після Чемпіонату світу в Німеччині у 2006 році назвали Кріштіано капітаном "голубої" збірної.


Цього року португалець відпочиває у супроводі невідомих чоловіка і жінки. Схоже дама у цій компанії є третім зайвим. Незнайомець і Роналдо поводять себе як дуже близькі друзі. Чоловік навіть погладжував живіт футболіста.


Зовнішній вигляд Роналдо теж наштовхує на роздуми. 24-річний футболіст відпочивав у рожевій бейсболці, сонцезахисних окулярах, голубій футболці і коротеньких білих шортах. За вухо португалець заклав рожеву квіточку. Вийшло дуже жіночно.


Настрій у футболіста був не найщасливіший. Можливо дається взнаки поразка від "Барселони" у фіналі Ліги Чемпіонів. Головного болю зірці футболу додав "Реал", який давно сватається до гравця "МЮ". Після того як вершкових знову очолив Флорентіно Перес трансфер Роналдо виглядає реальнішим. Королівський клуб дає за Кріштіано 70 млн фунтів.

"Gazeta.ua" за матеріалами The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Роналду відпочиває у рожевій кепочці та з квіткою за вухом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути