четвер, 28 травня 2009 07:44

"Барселона" виграла Лігу Чемпіонів (ВІДЕО)

"Барселона" виграла Лігу Чемпіонів (ВІДЕО)

На римському стадіоні "Стадіо Олімпіко" увечері 27 травня завершився фінальний матч Ліги чемпіонів. У боротьбі з англійським клубом "Манчестер Юнайтед" перемогу з рахунком 2:0 здобула іспанська "Барселона".

Перший гол був забитий на 10-ій хвилині Самуелем Ето"О - камерунець обіграв в штрафному майданчику Неманью Відіча і проштовхнув м"яч в ближній кут. На 70-ій хвилині Ліонель Мессі подвоїв перевагу каталонців, забивши головою в дальній кут після навісу Хаві.

В обох таймах очевидна перевага була на боці іспанців. Чотири рази англійців виручав їхній голкіпер Едвін вандер Сар, який відбив удари Анрі та Пуйоля і дві атаки Хаві. На 52-ій хвилині Хаві виконав небезпечний штрафний, після якого м"яч потрапив в штангу.

"Манчестер" проводив атаки в основному через Кріштіану Роналду, який наніс 6 з 11 ударів по воротах. На самому початку гри після виконаного Роналду штрафного Вальдес відбив м"яч перед собою, проте англійцям не вдалося добити його в сітку. Ще один небезпечний момент виник біля воріт "Барселони" на 55-ій хвилині, проте Пак Чжі Сун не зумів завершити ударом хороший навіс справа.

Перемога "Барселони" в Лізі чемпіонів стала третьої на рахунку команди. Раніше вона перемагала в 1992 році (тоді турнір ще називався Кубком європейських чемпіонів), вигравши у "Сампдорії", і в 2006 році, обігравши "Арсенал".

"Манчестер Юнайтед" був переможцем Ліги чемпіонів в сезоні-2007/08.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" виграла Лігу Чемпіонів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути