середа, 27 травня 2009 10:12

Прогноз на фінал Ліги Чемпіонів від Аршавіна

Прогноз на фінал Ліги Чемпіонів від Аршавіна

Нападаючий збірної Росії та лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін зробив прогноз на фінал Ліги чемпіонів між "Барселоною" та "Манчестер Юнайтед". Російський футболіст вважає, що матч завершиться з рахунком 1:0 на користь "Барселони". При цьому Аршавін відзначив, що його прогнози ніколи не збуваються.

Російський форвард додав, що в ході зустрічі "Барселона" більше володітиме м"ячем, а "Манчестер" спробує зіграти на контратаках. За словами Аршавіна, при швидких атаках "МЮ" суперникам дуже важко справитися з Кріштіану Роналду і Вейном Руні.

Кажучи про козирі "Барселони", Аршавін відзначив, що всі вболівальники цієї команди сподіваються, насамперед, на аргентинця Ліонеля Мессі. Проте росіянин вважає, що будь-який гравець іспанської команди здатний "вирішити долю того або іншого епізоду".

Фінал Ліги чемпіонів "Барселона" - "Манчестер Юнайтед" відбудеться 27 травня в Римі та почнеться о 21:45 за київським часом.

За матеріалами "Спорт-Экспресс", Лента

Зараз ви читаєте новину «Прогноз на фінал Ліги Чемпіонів від Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути