понеділок, 30 січня 2012 13:34

"Рибка буде тренуватися з "Шахтарем" і отримувати зарплату" - Палкін

"Рибка буде тренуватися з "Шахтарем" і отримувати зарплату" - Палкін

Футбольний клуб "Шахтар" в апеляції по "справі Олександра Рибки" проситиме анулювати дискваліфікацію воротаря, заявив агентству генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін.

У понеділок Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дискваліфікував воротаря донецького "Шахтаря" Олександра Рибку на два роки у зв'язку з позитивним результатом допінг-проби.

"Звичайно, ми будемо подавати апеляцію. Термін подачі - від півтора до трьох місяців. Поки ніяких рішень не приймаємо. У кращому варіанті хочемо анулювати дискваліфікацію, але так будемо намагатися по максимуму скоротити термін", - сказав Палкін.

"Олександр сам сказав, що вжив цей препарат. Але рішення УЄФА ми вважаємо некоректним тому, що прийняв препарат він вже після гри. Мислячи логічно, зрозуміло, що під час гри він не діяв. Якщо б він пив його перед грою, тоді інше питання . Саме на цьому ми будемо робити акцент у своїй апеляції", - продовжив Палкін.

За словами генерального директора, воротар продовжить тренуватися з основною командою.

"Олександр буде тренуватися як раніше з командою. Ми будемо платити йому зарплату", - сказав він.

У разі відхилення апеляції у "справі Рибки" український клуб навряд чи буде шукати нового воротаря, повідомив співрозмовник агентства. "У нас є ще прекрасні воротарі, у кожного з них буде шанс себе проявити. Не вважаю, що вони набагато нижче рівнем. Когось шукати ми навряд чи будемо", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «"Рибка буде тренуватися з "Шахтарем" і отримувати зарплату" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути