пʼятниця, 22 листопада 2013 16:58

Рібері зламав ребро у матчі з Україною

Рібері зламав ребро у матчі з Україною
Франк Рібері пропустить матч із "Боруссією" ФОТО: rsport.ru

Півзахисник збірної Франції з футболу Франк Рібері зламав ребро у стиковому матчі чемпіонату світу 2014 року з Україною (0:3). Про це повідомляє офіційний сайт мюнхенської "Баварії", за яку грає француз.

Через травму Рібері точно пропустить гру чемпіонату Німеччини з дортмундською "Боруссією". Цей матч відбудеться 23 листопада у Дортмунді. За словами француза, він розчарований тим, що не зможе зіграти з "Боруссією", додавши, що мюнхенцям під силу добитися потрібного результату і без нього.

Терміни відновлення Рібері не називають. Але в повідомленні на сайті "Баварії" говориться, що півзахисник ризикує пропустити зустріч групового турніру Ліги чемпіонів з московським ЦСКА. Ця гра пройде 27 листопада у Хімках.

Зустріч збірних Франції та України пройшла 19 листопада у Сен- Дені і завершилася перемогою господарів з рахунком 3:0. Рібері провів на полі весь матч. Перемога дозволила французьким футболістам пробитися на світову першість.

У поточному сезоні 30-річний Рібері провів за "Баварію" 13 матчів у всіх турнірах, забивши п'ять м'ячів. Рібері входить до числа претендентів на "Золотий м'яч" - приз, який вручається найкращому гравцеві року.

Зараз ви читаєте новину «Рібері зламав ребро у матчі з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути