Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2013 11:04

"Ми обкакалися" - Коноплянка пояснив причини поразки збірної України

"Ми обкакалися" - Коноплянка пояснив причини поразки збірної України
Євген Коноплянка ФОТО: sport.bigmir.net

Один з лідерів збірної України Євген Коноплянка коротко прокоментував поразку від Франції у повторній битві за чемпіонат світу 2014 року, повідомляє "ПроСпорт".

"Я завжди добре відгукувався про наших уболівальниках. Вони приїжджають до Франції, підтримують і вболівають за нас, а ми, вибачте, обкакалися", - сказав Женя журналістам по дорозі з аеропорту в автобус.

Додамо, що збірна України прилетіла з Парижа до Києва близько 15.00 середи, 20 листопада. Чартер з національною командою на борту приземлився в аеропорту "Бориспіль". Всі гравці виходили в місто через звичайний термінал В, у той час як головний тренер Михайло Фоменко, уникнувши зайвої уваги преси, скористався VIP-виходом з аеровокзалу.

Українська делегація виглядала засмученою. Динамівський захисник Євген Хачереді, який заробив у грі вилучення, з'явився в залі прильотів першим і попросив фотографів його не знімати.

Сказати кілька слів знайшли в собі сили лише капітан команди Руслан Ротань, нападник Марко Девіч, який не брав участі у матчах плей-офф, та голкіпер команди Андрій П'ятов. Останнього, до слова, супроводжували дружина і донька, які підтримували Андрія на "Стад де Франс". Резюме матчу від голкіпера було коротким: "Нам потрібно було забивати гол, але тут я, на жаль, допомогти не міг".

Підсумки дуелі плей-офф від капітана команди Руслана Ротаня теж вельми зрозумілі - не пощастило, потрібно пережити цю болючу поразку.

Нагадаємо, "синьо-жовті" пропустили на "Стад де Франс" три "сухих" м'ячі і втратили шанс поїхати до Бразилії. У першому матчі в Києві збірна України подарувала фанатам фантастичну надію на ЧС-2014, перемігши французів з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Ми обкакалися" - Коноплянка пояснив причини поразки збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути