Ексклюзиви
неділя, 24 лютого 2013 13:23

"Реал" здобув вольову перемогу над аутсайдером
6

Фото: ФОТО: Reuters

Гол Гонсало Ігуаїна за дві хвилини до кінця основного часу приніс "Реалу" вольову перемогу над "Депортиво" (2:1), який довгий час вів у рахунку, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Жозе Моурінью серйозно перекроїв стартовий склад мадридців, проте спочатку це зіграло на руку головному аутсайдеру "примери". На 35-й хвилині у "Депортиво" відзначився Рікі, який забивав "Реалу" і на "Сантьяго Бернабеу". Свій десятий м'яч у чемпіонаті він провів ударом з ближньої дистанції. Більш того, до перерви "королівський клуб" міг опинитися у ще більш делікатному становищі, якби не Марсело, який вибив м'яч з лінії воріт.

У другому таймі на поле вийшли Кріштіану Роналду і Месут Езіл, але рахунок зрівняв інший футболіст - Кака, який завдав блискучий обвідний удар з межі штрафного. На 88-й хвилині оборона господарів знову дала слабину, коли Роналду відгукнувся на передачу Кака і зробив результативний пас Ігуаїну.

У доданий час Анхель Ді Марія отримав другу жовту картку і був вилучений з поля, проте "Реалу", який іде третім слідом за "Барсою" та "Атлетико", вдалося відстояти перемогу.

Депортиво - Реал Мадрид 1:2 (1:0, 0:2)

Голи: 1:0 - 35 Рікі, 1:1 - 73 Кака, 1:2 - 88 Ігуаїн.

Депортиво - Арансубія, Сілвіу (Бергантіньос, 26), Марчена, Кака (Васкес, 58), Айос, Агіляр, Ассунсао, Гама, Валерон, Піцці, Рікі (Олівейра, 75).

Реал Мадрид - Дієго Лопес, Арбелоа, Пепе, Карвалью, Марсело (Роналду, 57), Ессьєн (Хедіра, 57), Модрич (Озіл, 57), Ді Марія, Кака, Кальєхон, Ігуаїн.

Попередження: Карвалью (17), Піцці (40), Марсело (54), Агіляр (62), Кальєхон (66), Айос (72), Ді Марія (90).

Вилучення: Ді Марія (90).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" здобув вольову перемогу над аутсайдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути