понеділок, 07 травня 2018 00:16

"Реал" в більшості не зміг перемогти "Барселону"

 

На легендарному "Камп Ноу" відбулось чергове "Ель Класіко". "Барселона", яка вже оформила чемпіонство, приймала мадридський "Реал".

Не зважаючи на те, що матч не мав особливого турнірного значення, "Барса" достроково сталачеміоном Іспанії, матчі між цими командами не можуть відбуватись без емоцій та пристрастей.

"Каталонці" на правах господарів поля розпочали матч активніше. І вже на 10 хвилині матчу Суарес замкнува подачу Роберто, та вивів свою команду вперед. "Вершкові" відігрались досить швидко. Вже на 14 хвилині Роналду замкнув подачу Бензема та зрівняв рахунок. Після цього територіальною та ігровою перевагою почали володіти гості. Однак втілити моменти в забиті м'ячі не вдалось. Коли команди вже збиралсб в роздягалню, в одного з найактивніших гравців "Барси" здали нерви. Серхі Роберто відповів на провокацію Марсело та вдарив того в обличчя. Пряма червона картка, яка не викликає сумнівів. І цілий другий тайм в меншості.

По перерві настаники команд замінили своїх лідерів, щоб дати їм відпочинок. Замість Роналлу вийшов Асенсіо, а Іньєсту замінив Пауліньйо. Для Андреса це було останнє "Класіко" в кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрес Іньєста - "ілюзіоніст", який залишив величезний слід в історії футболу

На 52 хвилині господарі поля, досить несподівано повели в рахунку. Мессі "більярдним" ударом вивів команду вперед. "Реал" граючи в більшості волотів помітною перевагою, а господарі вже вимушені були оборонятись, та шукати свій шанс в контратаці. Зрівняв рахунок потужним ударомв дотик Гарет Бейл. За нічийного рахунку гості почали ще активніше йти вперед. Останні 15 хвилин почалась відкрита гра. Команди по черзі бігали в атаку, граючи без центру. Однак забити переможний м'яч жодній з команд так і не вдалось.

Барселона – Реал – 2:2

Голи: Суарес, 10, Мессі, 52 – Роналду, 14, Бейл, 72

Вилучення: Серхі Роберто, 45+3

Чемпіонат Іспанії став другим трофеєм для "Барси" в сезоні. У фіналі Кубка Іспанії "каталонці" розгромили"Севілью" (5:0) і в 30-й раз у своїй історії виграла трофей.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" в більшості не зміг перемогти "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути