понеділок, 16 січня 2017 13:53

"Реал" перервав свою рекордну серію без поразок

"Реал" перервав свою рекордну серію без поразок
Наставник "Севільї" Хорхе Сампаолі

Відомий український коментатор Дмитро Джулай прокоментував поразку мадридського "Реала" від "Севільї" у матчі чемпіонату Іспанії.

"Шукати результат можна і 40 матчів поспіль. І колись поступишся тому, хто шукає гру", - написав він на своїй сторінці у соцмережі.

"Севілья" перервала серію "Реала" з 40 зустрічей без поразок.

У складі господарів м'яч забив Стеван Йоветич, автогол на рахунку захисника столичної команди Серхіо Рамоса. За "Реал" відзначився з пенальті Кріштіану Роналду.

Востаннє "Реал" програвав у квітні 2016 року в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів німецькому "Вольфсбургу" (0:2).

З того часу мадридський клуб здобув 30 перемог і 10 разів зіграв унічию, встановивши рекорд за тривалістю безпрограшної серії у всіх турнірах серед іспанських клубів - 40 матчів. Попереднє досягнення належало "Барселоні" (39 зустрічей).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду забив 500-й гол у кар'єрі

"Ми розслабилися на п'ять хвилин, і цього було досить, щоб втратити перемогу. Важко прийняти такий результат, враховуючи перебіг гри, але це футбол. Ця поразка стане нам мотивацією на наступний матч.

Логічно, що в якийсь день безпрограшна серія добігає кінця. Я завжди говорив, що сезон буде важкий.

"Севілья" продемонструвала, що реально претендує на титул. Нам прикро, адже програвати завжди неприємно. Але ми проаналізуємо гру і подивимося, що потрібно поліпшити. Будемо далі наполегливо працювати", - сказав головний тренер "Реала" Зінедін Зідан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумок зустрічі "Реала" з "Барселоною" визначився на 90-й хвилині

Головний тренер "Севільї" Хорхе Сампаолі зазначив, що команда довго готувалася до цього поєдинку. За словами чилійця, йому довелося змінити схему гри, щоб впевнено протистояти супернику в центрі поля.

"Нам вдалося виграти учетверте поспіль, - наводить sport.es слова Сампаолі. - Сподіваюся, зможемо продовжити грати так само, як проти "Реала". Змінивши схему на 3-5-2, ми хотіли отримати перевагу у центрі поля. Але до цієї гри готувалися давно.

Потрібно йти далі з ентузіазмом, хоча для нас кожна гра важка. Маємо використовувати цей стимул, щоб продовжити рости і вдосконалюватися".

"Севілья" набрала 39 очок і йде на 2-му місці у чемпіонаті країни, скоротивши до 1 бала відставання від "Реала", у якого є гра в запасі.
Зараз ви читаєте новину «"Реал" перервав свою рекордну серію без поразок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути