пʼятниця, 18 вересня 2009 09:29

"Зоря" залишиться в Прем"єр-лізі

"Зоря" залишиться в Прем"єр-лізі

Вчора, 17 вересня, Марина Букаєва безкоштовно передала клуб у володіння міської федерації футболу, а губернатор зобов"язався знайти для нього інвесторів.

"Зоря" залишається в Прем"єр-лізі, не дивлячись на заяви тепер уже колишньої її власниці Марини Букаєвої, що у неї більше немає можливості фінансувати команду і вона буде знята з чемпіонату.

Вчора Букаєва безкоштовно передала клуб у володіння міської федерації футболу, а губернатор зобов"язався знайти для нього інвесторів. Гроші для двох найближчих матчів, повідомляють в "Зорі", є.

- Команда передається міській федерації футболу, - заявила Марина Букаєва. - Всі активи, які на даний момент є в команді, залишаються при ній. Ми у жодному випадку не позбавлятимемо команду ні транспортних засобів, ні того, що є на даний момент. Зі свого боку хочу сказати: "Вибачте, якщо щось не так. Я дуже рада, що все-таки є люди, яким не байдужий футбол.

За матеріалами Террикон, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" залишиться в Прем"єр-лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути