пʼятниця, 06 листопада 2009 09:53

"У перші п"ятнадцять хвилин не вистачало концентрації" - Срна

"У перші п"ятнадцять хвилин не вистачало концентрації" - Срна

Після матчу з французькою "Тулузою" футболісти донецького "Шахтаря" залишали гостьову роздягальню стадіону в прекрасному настрої. По дорозі до автобуса "гірники" відповіли на питання кореспондента прес-служби.

Даріо Срна:

- Ми знали, що сьогодні буде дуже складна гра. У Донецьку ми їх просто "розірвали" з рахунком 4:0, і сьогодні "Тулуза" хотіла довести, що це була випадковість. Можливо у перші п"ятнадцять хвилин нам не вистачало концентрації. Зате потім ми стали грати у властивий нам футбол, і тому забитий гол був лише питанням часу. Звичайно, ми дуже задоволені. Тепер потрібно добре відпочити і починати підготовку до зустрічі з "Динамо".

- Сьогодні ти залишив поле до закінчення матчу, що доводиться спостерігати досить рідко. Як твоє самопочуття?

- Я вийшов на поле з травмою, що по ходу матчу дала про себе знати - відчував біль у паху. Ми вигравали з рахунком 2:0, тому Містер вирішив мене замінити, щоб не ризикувати.

Олексій Гай:

- Олексію, зізнайся, напередодні свого дня народження виходив на матч з особливими почуттями?

- Не те щоб з особливими... Звичайно, я пам"ятав про день народження. Можна сказати, хотілося собі зробити подарунок. Але головне, що моя команда виграла. І, звичайно, дуже приємно, що вдалося забити гол.

- Напевно, і Вілліану варто сказати спасибі за подарунок у вигляді гольової передачі?

- Безумовно. Але не тільки Вілліану, адже в гольовій комбінації брала участь вся команда.

- Яке враження на тебе справила сьогодні "Тулуза"?

- У деяких ситуаціях суперник змусив нас діяти не зовсім впевнено, але в цілому ми контролювали гру і логічно здобули перемогу.

- Коли плануєш вирушити в збірну - готуватися до матчів з Грецією?

- Ми збираємося 7-го числа, тому завтра прилетимо в Донецьк, відпочинемо, а потім вже безпосередньо візьмемося за підготовку.

Томаш Хюбшман:

- Звичайно, "Тулуза" хотіла відігратися після поразки, яку ми завдали їм у Донецьку. Тому вони почали гру потужно, а ми трохи були розслабленими, не до кінця сконцентрованими, дозволили створити моменти біля наших воріт.

- Тобто можна сказати, що "Шахтар" сам собі "привіз" ці моменти?

- Не всі, але більшість! Два рази помилився Саня Кучер, ще одного разу не дуже уважно розігрував м"яч Даріо - все це призвело до гарних контратак суперника. У перерві тренер звертав увагу на концентрацію, казав, щоб ми були більш зібраними, діючи як в атаці, так і в захисті, тому що деякі моменти в першому таймі біля наших воріт ми створили самі собі, а в атаці, навпаки, не змогли реалізувати свої шанси.

- Що можеш сказати про стан поля? Воно дійсно було сьогодні ідеальним?

- Ні, воно було далеко не ідеальним, занадто м"яким, тому що його постелили лише кілька днів тому. Але найголовніше, що ми сьогодні виграли, взяли три очки.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"У перші п"ятнадцять хвилин не вистачало концентрації" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути