пʼятниця, 12 червня 2009 16:24

"Динамо" і "Ворскла" розіграють Суперкубок в Сумах

"Динамо" і "Ворскла" розіграють Суперкубок в Сумах

Дирекція Прем"єр-ліги визначила місце проведення матчу за Суперкубок України з футболу. Як повідомляє офіційний сайт ліги, 11 липня 2009 року ФК "Динамо" і ФК "Ворскла" розіграють трофей в Сумах на стадіоні "Ювілейний".

Який телеканал транслюватиме цей поєдинок поки що не відомо. Раніше повідомлялося, що претендентами на проведення матчу є Львів і Запоріжжя.

Стадіо́н "Ювіле́йний" введено в експлуатацію 20 вересня 2001 року в Сумах, Україна. Вміщує 25 830 глядачів, усі місця обладнані пластиковими сидіннями. Рекорд відвідуваності — 29300 глядачів на матчі першої ліги "Спартак" (Суми) — "Нафтовик" (Охтирка) у 2003 р.

Стадіон має відеотабло розмірами 3,69x5,94 м.

Інтер - Суперкубок України з футболу - кубок, в якому грають володар кубка України і чемпіон попереднього сезону. У випадку якщо кубок і чемпіонат виграла одна команда, то в суперкубку грають перша і друга команда чемпіонату.

Розігрується з 2004 року, брали участь переможці Чемпіонату і Кубка сезону 2003-2004 років.

Проводиться за тиждень до початку регулярної першості. Якщо після закінчення основного часу матчу переможець не виявлений, призначається серія пенальті. Діючим володарем Суперкубка є донецький "Шахтар".

За матеріалами Террикон, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Ворскла" розіграють Суперкубок в Сумах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути