пʼятниця, 09 жовтня 2009 10:16

"Англійці не будуть мстити хорватам" - Уткін

"Англійці не будуть мстити хорватам" - Уткін

Відомий російський коментатор Василь Уткін переконаний, що максимальний результат, на який може розраховувати збірна України в завтрашньому відбірному матчі ЧС-2010 проти збірної Англії, - це нічия. Нагадаємо, в цьому поєдинку команду Михайличенка влаштує тільки перемога. У разі нічиєї або поразки українська збірна фактично втратить шанси зайняти друге місце в 6-ій відбірній групі.

"Напевно, це одна з найцікавіших ігор найближчої суботи, - цитує Уткіна "Спорт Сегодня". - Знаєте, дуже багато напередодні цього матчу говориться про те, що англійці захочуть помститися хорватам за випадок дворічної давності. Здається це дивна логіка. Дурні були б англійці, якби стали так хорватам мстити. Адже хорвати в той раз зіграли цілком в англійському дусі.

Вони дали бій в матчі, де ніщо, окрім їх честі, для них не розігрувалося. І, на мій погляд, англійці, пам"ятаючи про той матч, захочуть зіграти так само - дати бій українцям. У них 8 перемог у 8 матчах, у них є все, щоб як мінімум не програти Україні. Англійців в спортивному сенсі влаштує і нічия, але, думаю, що і на перемогу вельми непогані розклади".

"Головний тренер англійців Фабіо Капелло склад підкоригує, дасть шанс проявити себе комусь із запасних гравців, - додав Уткін. - Але справа ж не в цьому. Для українців в цьому матчі все стоїть на кону. А раз так, то, якщо, як ми припускаємо, англійці дадуть бій, обіграти їх на своєму полі Україні буде дуже важко, якщо так, то в якийсь момент українцям доведеться ризикувати, а англійці, та ще під керівництвом Капелло, та з 8 перемогами в 8 матчах...

Вони їх покарають. Тому я думаю, що чиста перемога Англії - чоловіча ставка, азартна, а Англія з нулем - це не абсурд. Чому? Тому що англійців влаштовує і нічия, але у них є все, щоб перемогти, як я вже пояснив. Беріть Англію з нулем проти України".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Англійці не будуть мстити хорватам" - Уткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути