субота, 27 червня 2009 14:57

"Я приїхав до Казахстану, щоб виграти золоті медалі" - Шацьких

"Я приїхав до Казахстану, щоб виграти золоті медалі" - Шацьких

Екс-форвард київського "Динамо", а нині - підопічного Сергія Юрана дав інтерв"ю офіційному сайту УЄФА.

"В кінці 1990-х, ще до "Динамо", я приїжджав на перегляд до московського "Спартака". Тоді ця команда була найсильнішою в Росії, регулярно грала в Лізі чемпіонів. Багато футболістів мріяли в неї потрапити. Контракт з червоно-білими я тоді не підписав, а трохи пізніше опинився в іншому великому клубі - київському "Динамо".

Звичайно, навряд чи хтось міг припустити, що через десять років ми знову зустрінемося з Тітовим і Тихоновим. Хоча це ще раз доводить стару істину - наш світ насправді дуже маленький. І я радий, що так все вийшло", - заявив Максим.

"Я, чесно кажучи, поки не дуже знайомий з казахстанським чемпіонатом, - зізнається Шацьких. - До матчу з "Актобе" бачив всього одну гру "Локомотива" в записі. Скажу банальну річ: перемоги команди набагато важливіше забитих голів. Хоча поборотися за звання найкращого бомбардира Локо, думаю, під силу. Скільки там у Тихонова - вісім м"ячів? Ну ось і позмагаємося".

"Дуже важко заграти з чистого листа в новій команді. Тим більше, сезон в Україні завершився тільки в кінці травня. Думаю, і мені, і партнерам необхідно якийсь час, щоб почати розуміти один одного. Пару тренувань - і все буде добре. Я приїхав до Казахстану, щоб виграти золоті медалі. Для цього потрібне тільки одне - перемагати в кожному матчі", - завершив Максим.

За матеріалами Football.ua, UEFA

Зараз ви читаєте новину «"Я приїхав до Казахстану, щоб виграти золоті медалі" - Шацьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути